Έρχονται εκλογές ¨με σπασμένα τα φρένα¨ . Δείτε γιατί !


 Αθώος λόγω αμφιβολιών - θα πούνε αργότερα - ο πρώην υπουργός Νίκος Παπάς . Δεν τιμωρείται στο Ελληνικό Δίκαιο η απόπειρα ηθικής αυτουργίας και δεν υπάρχει κακούργημα από αμέλεια. Το ξέρει και ο πρωτοετής φοιτητής νομικής.


Τότε γιατί όλο αυτό ; Ποια είναι η σκοπιμότητα στην πραγματικότητα ;  «Πρόβα τζενεράλε» είναι η απάντηση ,  εάν η επόμενη Κυβέρνηση θα είναι από συμμαχία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ... κατά τις ορέξεις τους.


Ενόχλησε όμως και ψάχνουν στη συμμαχία , ποιες ήταν οι δυο διαρροές . Εμείς ξέρουμε πάντως . Μία γυναίκα ( άσχετα εάν διαβεβαίωσε το αντίθετο ) και ένας Άνδρας φίλος του Παύλου . Παράλληλα , έδωσαν το μήνυμα στα δύο μικρότερα κόμματα ή με εμάς ή τελειώσατε ... όπως ο Λεβέντης, ο Καρατζαφέρης και τόσοι άλλοι .


Στους επόμενους μήνες θα δείτε μεταγραφές Βουλευτών , Κρατήστε το !!


Όσον αφορά στην παραπομπή , «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» είπε ο Ιησούς. ΟΜΩΣ , δεν είναι τ ανωτέρω που θέλουμε να αναδείξουμε τα οποία άλλωστε , δεν αφορούν την καθημερινότητά μας .


Τη στιγμή που η υγειονομική κρίση στην πατρίδα μας , τείνει να μετατραπεί σε κρίση εμπιστοσύνης της κοινωνίας απέναντι στην πολιτική διαχείρισης της πανδημίας ( εδώ και πολύ καιρό είχαμε κρούσει τον κώδωνα ) , τη στιγμή αυτή που οι εχθροί μας καραδοκούν να παρεισφρήσουν και ώς , τάχα θιγόμενοι για την καταπάτηση ελευθεριών και δικαιωμάτων , να δημιουργήσουν εστίες κοινωνικής έντασης που θα απειλήσουν την έννομη τάξη και θα δώσουν ( με πειστικότητα ) την εντύπωση ότι οι Ελληνες αμφισβητούν θεσμούς και πολίτικό σύστημα  , αυτήν τη στιγμή διαλεξαν να διεξάγουν μια ακόμα κοκορομαχία για να τεστάρουν αυτά που προαναφέραμε .


Τι λέτε, μας νοιάζονται ;


 Κοντά με αυτούς και κάποια ΜΜΕ που φροντίζουν να οπαδοποιούν ανθρώπους χαμηλής ικανότητας αφού αυτό μεταφράζεται σε τηλεθέαση και αγοραστικό κοινό .


Πως λέγεται αυτό ;


“Παράβαση Πολιτικού Καθήκοντος ” ή τεστ προεκλογικής συμμαχίας !


Θα το αφήσουν Ο,ΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΏΣΕΣ ;;


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :