ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Μ.Α.Κ. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….:«ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙΤΕ»…

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

Για να φθάσει στο σημείο η Κυβέρνηση να επιδοτεί με τα συστημικά της ΜΜΕ τόσο μεγάλα ψέματα και ειδικά για την Ε.Μ.Α.Κ. είναι σε μεγάλο αδιέξοδο και σε μεγάλη απόγνωση.

Όταν φθάνει δε ο Πρωθυπουργός και στο σημείο της δημόσιας γελοιοποίησης, με το: «τσιμπήστε ένα 150 ευρω και πηγαίνετε να τσιμπηθείτε», αυτό δείχνει παράλληλα και τον ΠΑΝΙΚΟ του ΤΡΕΛΟΥ ….

Και αυτός ο πανικός υπάρχει και στα «μεγάλα αφεντικά» τους, διότι η υπόθεση εμβολιασμός στην Ελλάδα έχει πατώσει και με τα 2.000 περίπου άτομα που εμβολιάζονται καθημερινά στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να εμβολιάσουν το 50% του πληθυσμού που θέλουν, ούτε σε 5 χρόνια.

Γι’ αυτό και καταφεύγουν σε ΨΕΜΑΤΑ και σε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Μ.Α.Κ. όλα τα Κυβερνητικά ΜΜΕ είναι το εξής: «Οριστικό: Το ΣτΕ καταργεί το άρθρο του Συντάγματος που κατοχυρώνει το δικαίωμα του μη εμβολιασμού»
https://www.pronews.gr/koinonia/998292_oristiko-ste-katargei-arthro-toy-syntagmatos-poy-katohyronei-dikaioma-toy-mi

Αυτό είναι βέβαια ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, διότι όπως είπε σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των ανδρών της Ε.Μ.Α.Κ. που έχουν κάνει την προσφυγή στο ΣτΕ, «αυτή η αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ λόγω σπουδαιότητας έχει ορισθεί να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ στις 8 Οκτωβρίου του 2021. Κατά συνέπεια είναι ψευδής η είδηση ότι το ΣτΕ είπε “όχι” στην αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ που αρνούνται να εμβολιαστούν. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ είναι παλικάρια που θάνατος και ζωή, τους έρχεται το ίδιο όταν πρόκειται να βοηθήσουν εμάς τους συμπολίτες τους. Αλλά πάνω από όλα βάζουν την Ελευθερία και για αυτό και μόνο είναι έτοιμοι να υποστούν ακόμη διώξεις και προπηλακισμούς.
Επιτέλους ας τους σεβαστούμε. Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος. Δήμος Θανάσουλας. ΔΣ Τρικάλων ΑΜ 142 [email protected]
Όλο το δελτίο τύπου θα το διαβάσετε εδώ: https://enromiosini.gr/arthrografia/deltio-typoy-schetika-me/

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι: «ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ»;;;
Διότι επειδή όπως είπαμε το εμβόλιο στην Ελλάδα έχει πατώσει και η Κυβέρνηση θέλει να βρει εκβιαστικούς τρόπους να το κάνει «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ» τουλάχιστον στους υπαλλήλους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ στον ΣΤΡΑΤΟ και στα ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ναι αλλά η ΠΡΟΣΦΥΓΗ που έκαναν στο ΣτΕ οι 46 άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. έχει μπλοκάρει τους εμβολιασμούς μέχρι να ΒΓΕΙ η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΣτΕ. Και εκτός αυτού, οι άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. κέρδισαν την απόφαση Ν133/29-6-2021 που αφορά την αίτησή τους να μην μπορούν να μετακινηθούν από την ΕΜΑΚ μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση που αναμένεται να συζητηθεί, όπως είπαμε, στις 8 Οκτωβρίου.

Οπότε με βάση αυτά, η Κυβέρνηση έχει ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ και δεν μπορεί να επιβάλλει εκβιαστικά «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς» σε κανένα τομέα των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, του ΣΤΡΑΤΟΥ και γενικότερα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής.
Από την άλλη στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ έφαγε «πόρτα» από τον κλάδο της εστίασης, που λόγω τουριστικής σεζόν ήταν ο μόνος κλάδος που μπορούσε ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ.

Έτσι κατέφυγε στο ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ και ΒΙΑΣΤΗΚΕ να “εκδώσει απόφαση” πριν από το ΣτΕ, μήπως μπορέσει τουλάχιστον να προχωρήσει τους εκβιασμούς, σε άλλους κλάδους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, που θα έχουν “φάει” το ψέμα της υποτίθεται “οριστικής απόφασης” του “pronews” και θα κάτσουν να …”τσιμπηθούν”….

Αυτή πάντως η ενέργεια ΠΑΝΙΚΟΥ, «ξεβράκωσε» και όλα τα ανθελληνικά ΜΜΕ και μπλοκ που δουλεύουν για την Κυβέρνηση, ειδικά αυτά που το παίζουν και λίγο «πατρίδα» και λίγο «θρησκεία» αλλά που ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΑ και πολύ γρήγορα αναπαρήγαγαν αυτό το ΨΕΥΔΟΣ.

Σαν τους στρουθοκάμηλους κρύβονται τώρα όλοι, διότι το ψέμα της Κυβέρνησης το δημοσίευσαν όλοι, αλλά την ΕΠΙΣΗΜΗ διάψευση με το δελτίο τύπου του Δικηγόρου της Ε.Μ.Α.Κ., την έκαναν «γαργάρα» κατά το κοινόν.

Αυτό που μένει τώρα στην ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ και ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ Κυβέρνηση, είναι να κάτσει στ’ αυγά της και να περιμένει τον… Οκτώβριο, εκτός αν προσπαθήσει να κάνει πράξη τις άλλες προπαγάνδες των παπαγάλων της, που μιλάνε για: «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παιδιών» που μόνο εμβολιασμένα θα πάνε σχολείο από τον Σεπτέμβριο, που ΑΥΤΟ για μας είναι ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και τότε θα δουν αυτοί οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ τύπου Γεωργιάδη, πως οι Έλληνες τα όπλα δεν τα ευλογήσαμε για την «πλάκα» μας, αλλά για να υπερασπιστούμε τις Ελευθερίες της Πατρίδος και των Ελλήνων.

Άκου τι είπε το κ@θ@κι στα παιδιά μας: “Τσιμπήστε για να τσιμπηθείτε”….
Εμείς του απαντάμε: “Τσίμπα ένα @ρχ@δ@ ρε μ@λ@κ@” που το παίζεις και Πρωθυπουργός.

https://armagedon2020.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής –αρθρογράφος
[email protected]

https://www.youtube.com/watch?v=7bvrGNaFajE&t=8s&ab_channel=%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Υ.Γ. Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Επειδή λαμβάνω μηνύματα από Έλληνες που θέλουν να συμμετέχουν στην πατριωτική μας κίνηση, θέλω να επισημάνω το εξής:
Πρώτον τα μηνύματα ΑΠΟΦΕΎΓΕΤΕ τα τα στέλνετε ΔΗΜΟΣΙΑ μέσω του «φβ» και των μέσων δικτύωσης και προσπαθείτε να χρησιμοποιείτε το mail μου.
Δεύτερον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για λόγους «φίλτρων» δεν εισέρχεται κανείς αν δεν καταδικάζει και δεν αποκηρύττει την Μασονία και κάθε μυστική οργάνωση και παράλληλα να δηλώνει ότι δεν συμμετέχει σε καμία, ούτε και συμμετείχε ποτέ.
Τρίτον να είναι κάτοχος νόμιμου όπλου, διότι δεν μας περισσεύουν και
Τέταρτον να γνωρίζει πως δίνει τον ίδιο όρκο που δώσαμε όλοι στην Κρήτη και ευλογείται με αγιασμένο λάδι ευχελαίου από το ίδιο που ευλογηθήκαμε και εμείς από τον ΑΘΑΝΑΤΟ πάτερ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που τον δολοφόνησαν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.
Αυτά είναι που μας κάνουν διαφορετικούς από όλους τους υπόδουλους που το παίζουν «ξεσηκωμένοι» και κάνουν τον “μπροστάρη” για να κοροϊδεύουν τους Έλληνες.
Και θα δείτε πως απ’ όλους αυτούς ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αντιδράσει ακόμα και αν πάνε να φέρουν εκβιαστικούς εμβολιασμούς των παιδιών μας.
Και όσοι απ’ αυτούς ήρθαν σε επαφή μαζί μας, μόλις άκουγαν για αποκήρυξη της Μασονίας και όρκο στην Αγία Τριάδα, την έκαναν μ’ ελαφρά πηδηματάκια και μετά μας κατηγορούσαν στους δικούς τους, για να τους κρατάνε μακρυά από μας.
Ο λόγος που όλα τα κάνουμε ΦΑΝΕΡΆ και ποτέ δεν κρυφτήκαμε, είναι διότι ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ είναι σκοτεινό, πονηρό και εκ του διαβόλου.
Έτσι «κρυφά και μυστικά» είχε δουλέψει και η Ευρωπαϊκή «Φιλική Εταιρεία», για να χρησιμοποιήσει τους Έλληνες να πετάξουν τους Οθωμανούς και μετά να τους υποδουλώσουν πάλι, στους σατανιστές Ευρωπαίους.
Για μας ισχύει το «ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΦΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ» και μόλις αποτινάξουμε τους τυράννους, δεν πρόκειται η Ελλάδα να ξαναγίνει «πρωτεκτοράτο» του διαβόλου και των οργάνων του.

Ξέρουμε πως μας διαβάζουν και είναι ενήμεροι οι Χουντο-“Δημοκράτες” που το τραβάνε πολύ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ το σχοινί.
Όπως ξέρουν πως οι δικές μας αντιδράσεις δεν είναι “φούσκες” του συστήματος γι’ αυτό και ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.
Εδώ έρχονται μόνο Ορθόδοξοι, μόνο Έλληνες και μόνο προς δόξαν της Αγίας Τριάδος.

loading...