Ο Νίκος Νικολόπουλος καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό…

Το Σάββατο το βράδυ (3/7/2021) ενημερωθήκαμε πως δικηγόροι του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 θα δώσουν στη δημοσιότητα μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει ο Πρόεδρος του κόμματος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να προβεί αυτεπάγγελτα σε δίωξη, όσων συνεργούν ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των Ελλήνων πολιτών!

Ακολούθως αναρτήθηκε το παρακάτω μήνυμα στον λογαριασμό στο Face Book, τόσο του κ. Νικολόπουλου, όσο και του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος”:

«Μετά την ανακοίνωση των ρατσιστικών μέτρων κατά των ανεμβολίαστων πολιτών ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος με βάση το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφού εκτός των άλλων γίνεται και ευθεία παραβίαση του ψηφίσματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που και ο ΙΔΙΟΣ έχει υπογράψει.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ;

Μήπως έκανες ότι ο ΠΑΣΟΚΟΣ υπουργός σου Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΥΓ: προσωπικά έκανα και τις δυο δόσεις του εμβολίου. ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ…»!

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες μα λέγουν, πως αυτή η πολιτική ενέργεια εκ μέρους του κ. Νικολόπουλου και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021!!

ΑΚΚΕΛ: “Ο Βελόπουλος συμμάχησε με τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες του VMRO;”…

Από το ΑΚΚΕΛ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση (3/7/2021) και σας την γνωστοποιούμε, αναμένοντας απάντηση από τον κ. Βελόπουλο στα ερωτήματα που του θέτει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος Βάκης Τσιομπανίδης:

«Μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε η δημοσιοποίηση ότι η “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου συμμετέχει στην ίδια “δεξιά παράταξη” (και έχουν δημοσιεύσει κοινή διακήρυξη) με έναν αριθμό πολιτικών κομμάτων στα οποία περιλαμβάνεται το βουλγαρικό VMRO (ο ουσιαστικός ιστορικός συνεχιστής των κομιτατζήδων που αιματοκύλησαν την Μακεδονία και την Θράκη), το οποίο αποτελεί το μητρικό κόμμα που “γέννησε” το γνωστό σκοπιανό ανθελληνικό VMRO. Αυτό το VMRO, που κάνει την ανθελληνικότατη εκστρατεία κατά της Μακεδονίας μας και σε ένα πρόσφατο περιστατικό, τον Μάρτιο του 2019, μοίραζαν φυλλάδια στη Φλώρινα και στις Σέρρες γράφοντας για αυτονομία της Μακεδονίας. Γράφοντάς το μάλιστα ανορθόγραφα “ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”!

Τι συμβαίνει; Εδώ χρειάζονται εξηγήσεις. Ο κ. Βελόπουλος και τα στελέχη της “Ελληνικής Λύσης” γνωρίζουν το παρελθόν των Συμμάχων τους;

Εδώ δεν μιλάμε απλώς για φιλοτουρκικές πολιτικές, όπως κάποια κόμματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν, θεωρώντας ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χωρών τους. Εδώ έχουμε κραγμένη ανθελληνική προϊστορία και παρόν.

Στην κοινή διακήρυξη επίσης, βλέπουμε μεν ενθαρρυντικές θέσεις, αλλά επίσης και σημεία που προβληματίζουν σοβαρότατα. Αναφέρουν ότι ο Ατλαντικός δεσμός που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δίνουν αίσθηση ασφάλειας στα μέλη και βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης! Τι έπινε αυτός που το έγραψε; Ειδικά για την Ελλάδα, το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει όλους τους εχθρούς που είχαμε διαχρονικά, και εξακολουθούμε να έχουμε τώρα, ταξινομημένους ως…συμμάχους! Πραγματικά η ψυχρή πραγματικότητα είναι αυτή, το ΝΑΤΟ μάς υποχρεώνει να συμπεριφερόμαστε ως σύμμαχοι στους ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού.

Ο κ. Βελόπουλος και η “Ελληνική Λύση” διάβασαν το κείμενο πριν το υπογράψουν ή απλώς έστειλαν το λογότυπό τους για να συμπεριληφθεί;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως είναι χειρότερη, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκπληρώσει στοιχειώδεις υποχρεώσεις απέναντι στην Ελλάδα, η οποία παρέδωσε εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία σε κοινοτικά όργανα για να της προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερα από ότι υποτίθεται ότι θα μπορούσε από μόνη της να πετύχει. Δώσαμε πολλά και όχι μόνο δεν πήραμε τίποτα ως αντάλλαγμα αλλά μας ζητούν να δώσουμε και περισσότερα τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα, αλλά…»!!

Πήρε θέση η Θύρα 7 για τους ανεμβολίαστους…

Οι νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης που διαχωρίζουν την ελληνική κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντίδρασης!

Όπως στους φανατικούς συνδέσμους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΑΡΗ των οποίων συλλόγων οι Πρόεδροι δήλωσαν, ότι στα γήπεδά τους θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι – οπαδοί!

Έτσι θέση για όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες πήρε η Θύρα 7, σχετικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Δείτε:

«Την στιγμή́ που σχεδόν όλες οι δραστηριότητες στην Ελλάδα έχουν ανοίξει και ενώ́ είχατε ΞΕΧΑΣΕΙ ότι αφορά́ τον αθλητισμό́ και τους οπαδούς!

Αυτήν την στιγμή́ λοιπόν, που συμπληρώνονται 18 μήνες απουσίας από́ το σπίτι μας, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ και ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ μας βάζετε στο δίλημμα να διαχωρίσουμε τους οπαδούς σε εμβολιασμένους και μη.

Σε όσους νόσησαν η δεν νόσησαν.

Η ΘΥΡΑ 7 είναι ΥΠΕΡ του δικαιώματος να αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό́ του όπως εκείνος θέλει.

Κανένας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ δεν θα καταπατήσει την ανθρώπινη ελευθέρια!

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καταστήσετε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ γήπεδο ΑΣΦΑΛΕΣ!

Όποιος θέλει μπορεί́ να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει!

Όποιοι επιθυμούν θα είναι ΜΕΣΑ και όποιοι δεν επιθυμούν ΕΞΩ.

Όλοι όμως θα παραμείνουμε μια γροθιά́ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κάποιοι μέσα και κάποιοι άλλοι απ’ έξω με μπύρες και συνθήματα όπως στην φιέστα!

Μια κερκίδα, μια ομάδα, ένας λαός!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να διαθέτουμε τα διάρκειάς στο πέταλό μας στους συνδέσμους!»!

(σημ.: την ανακοίνωση βρήκαμε στο σάιτ https://www.gavros.gr/)!!

Οπαδοί του Άρη για τους εμβολιασμένους στα γήπεδα: ”Κουμάντο στα πέταλα κάνουν οι οπαδοί”…

Σκληρή ανακοίνωση των Ιερολοχιτών για την παρουσία των οπαδών στα γήπεδα. Στην ανακοίνωση τους οι οπαδοί αναφέρουν – μεταξύ άλλων – ότι:

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας προκειμένου να μπει στο γήπεδο.

Κουμάντο να κάνετε στη Βουλή σας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν σύνδεσμος οπαδών του ΑΡΗ ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας προκειμένου να μπει στο γήπεδο.

Κουμάντο να κάνετε στη Βουλή ΣΑΣ, γιατί του λαού δεν είναι σίγουρα με την τόση βρωμιά που υπάρχει εκεί μέσα.

Θα μας βρείτε απέναντι σε όποιον διαχωρισμό θέλετε να επιβάλλετε και σε τρομονόμους που θέλετε να περάσετε για να δικαιολογήσετε την ανικανότητα σας να κάνετε κάτι σωστό για την χώρα.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και μόνον αυτός.

Δημοκρατία δεν έχουμε; η μόνο στα χαρτιά;

Αφήστε τον εμφύλιο που θέλετε να πλασάρετε στην άκρη διότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΑΡΗΣ Ι ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Από το 1970 κι’ ακόμα παλιότερα…»!

(σημ.: την ανακοίνωση βρήκαμε στο σάιτ https://seleo.gr/athliktika)!!

loading...