Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Με τον τρόπο αυτόν ο μητσοτακικός θίασος κατάφερε κάτι εκπληκτικό..! να Υ Λ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι την προφητεία του Αγίου Παϊσίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Στις 12.7.2021, δηλ. την ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Παϊσίου, ο υγειονομικός δ ι κ τ ά τ ω ρ της Ελλάδος, ε κ β ι α σ τ ή ς των Ελλήνων και β ι α σ τ ή ς της Ορθοδοξίας, αποφάσισε όλως τυχαίως να ανακοινώσει τον άμεσο (!) υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και τον επικείμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών υπαλλήλων από 1ης Σεπτεμβρίου.

Θα μπορούσε να προβεί στην ανακοίνωση αυτή οποιαδήποτε άλλη ημέρα, αλλά το αντίχριστο επιτελείο του είχε άλλη άποψη.

Με τον τρόπο αυτόν ο μητσοτακικός θίασος κατάφερε κάτι εκπληκτικό: να Υ Λ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι την προφητεία του Αγίου Παϊσίου, ο οποίος είχε προβλέψει ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 ότι:

α) θα παρουσιασθεί αρρώστια για την οποία θα θεσπισθεί υποχρεωτικό τρύπημα και

β) θα χρησιμοποιηθούν εκβιαστικά μέσα για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο χέρι.

Κάποιοι πλανεμένοι (ή συνεννοημένοι με το αντίχριστο καθεστώς) έφθασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα της ανωτέρω προφητείας! Τα αργυρώνητα παπαγαλάκια της υγειονομικής δικτατορίας έσπευσαν φυσικά προ καιρού να απαξιώσουν την προφητεία του Αγίου Παϊσίου ως συνωμοσιολογική.

Οι δυνάμεις του σκότους αυτοπαγιδεύθηκαν. Τώρα λοιπόν επέστη ο χρόνος για την υλοποίηση και των υπόλοιπων προφητειών. Βρισκόμαστε ήδη μέσα στη δίνη των μεγάλων γεγονότων.

loading...