Σε ευχαριστούμε για το ταλέντο σου, και την ομορφιά που προκύπτει από αυτό, πάνω στους κρίκους της ζωής.

Δυστυχώς το Άθλημα σας, δεν συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν συνεπαίρνει πολύ κόσμο, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας και ομορφιάς που φέρει, διότι δεν τους ενδιαφέρει ο Αθλητισμός, και για αυτό η αδιαφορία από τα ΜΜΕ.

Τους ενδιαφέρει μόνο ότι μπορεί να κάνει κοπάδια τους Ανθρώπους, και καλύτερα κοπάδια, από τους Οπαδούς, δεν υπάρχουν.

Οπαδοί στην πολιτική, οπαδοί στο θρήσκευμα, οπαδοί όχι του Αθλητισμού (δηλ του Άθλου ) αλλά του πρωταθλητισμού, οπαδοί στην τέχνη, αλλά όχι της καλλιτεχνίας, οπαδοί του ανούσιου, και όχι της ουσίας.

Και μόνο ο πρωταθλητισμός, μπορεί να κάνει την ασημαντότητα του οπαδού να ταυτιστεί με το ταλέντο κάποιου που είναι πρώτος, και έτσι καλύπτει την ασημαντότητα του, και μπορεί έτσι να νιώθει ότι εξομοιώνεται με τον πρωταθλητή, και να νιώθει σημαντικός.

Είναι απαραίτητος ο πρωταθλητισμός για το Σύστημα για τους παραπάνω λόγους.

Δεν είναι τυχαίο που ο Χριστιανισμός είχε απαγορέψει τον Αθλητισμό για 1600 χρόνια.

Δεν φταίει ο Γιάννης ο Αντετοκούμπο, για το ταλέντο του, ούτε εσείς για το δικό σας, απλά το ταλέντο του Γιάννη είναι ποιο χρήσιμο και ωφέλιμο για το σύστημα που θέλει απαραίτητα, να δημιουργεί την νοοτροπία του Οπαδού μέσα στις κοινωνίες. Γι αυτό και τον χρυσοπληρώνει, (όχι μόνο αυτόν) και εάν τύχει να έχει μια ιστορία όπως του Αντετοκούμπο, δηλαδή όλες τις δυσκολίες και δοκιμασίες που αληθώς έχει περάσει, και του αξίζουν τα χίλια μπράβο, και να το χαρεί του εύχομαι με όλη μου την ψυχή, ότι καλύτερο για το σύστημα, τρίβει τα χέρια του. Γιατί;

Γιατι πόσα παιδάκια θα μεγαλώνουν μες την επιβαλλόμενη φτώχεια και δυστυχία, με την ελπίδα και το παραμύθι, μήπως και έχουν κάποιο ταλέντο σαν του Γιάννη ή του Ροναλντίνιο του Ριβάλντο, και μπορέσουν να ξεφύγουν από την μιζέρια τους, για να τους αποθεώνουν οι λιγότεροι μίζεροι, σε σχέση με αυτούς.

Απολαύστε αυτό που κάνετε αγαπητέ κύριε Πετρούνια, και να είστε σίγουρος, ότι είστε στις καρδιές αυτών που πρέπει, είτε σας παρουσιάσουν, είτε όχι.

Σας ευχαριστούμε για το ταλέντο σας, και την ομορφιά που προκύπτει από αυτό, πάνω στους κρίκους της ζωής.

loading...