Ο Ήλιος είναι μια ισχυρή πηγή θεραπείας.

Το φως του ήλιου επηρεάζει άμεσα την επίφυση.  Είναι ο αδένας που παράγει μελατονίνη. Ενα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι σημαντικό για την ποιότητα του ύπνου και βοηθά στην πρόληψη της κατάθλιψης.

Ο ήλιος διεγείρει την επίφυση καθώς η ενέργεια του ήλιου κινείται μέσα από τα μάτια και φορτίζει την οδό του υποθαλάμου, η οποία είναι το μονοπάτι προς τα πίσω του αμφιβληστροειδούς που οδηγεί στο εγκέφαλο.

● Ενισχύει το ανοσοποιητικό 

● Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου

● Βελτιώνει τη διάθεση

● Βελτιώνει τον ύπνο

● Καλύτερη υγεία των οστών

● Θεραπεύει δερματικές διαταραχές

● Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου

● Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Βιταμίνη D! Έχετε προσέξει ένα μεγάλο ουράνιο σώμα που μας δίνει το φως του, μας ζεσταίνει και γενικά συντελεί στη συντήρηση του πλανήτη? Η έκθεση στο ηλιακό φως προάγει την παραγωγή βιταμίνης D από το σώμα και είναι απαραίτητο να παίρνουμε ήλιο κάθε μέρα χωρίς να φοράμε γυαλιά.

Ο Ήλιος είναι μια ισχυρή πηγή θεραπείας. 

Ο φόβος του πολιτισμού μας για τα αποτελέσματα του Ήλιου είναι αβάσιμος.  Υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις ότι ο καρκίνος του δέρματος προκαλείται από αντηλιακά παρά από τις ακτίνες του ήλιου. Ο καρκίνος του δέρματος είναι σχεδόν άγνωστος στις τροπικές περιοχές και γίνεται όλο και πιο διαδεδομένος καθώς ταξιδεύουμε πιο μακριά στα βόρεια και νότια

loading...