Όταν έχεις πραγματικό ηγέτη! Άστραψε και βρόντηξε ο Όρμπαν κατά ΕΕ: «Ότι και να κάνετε οι οργανώσεις ομοφυλόφιλων δεν θα μπουν ποτέ στα σχολεία μας»

 Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στην ΕΕ με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται η χώρα του για το νόμο του κράτους  περί προστασίας των ανηλίκων ο οποίος απαγορεύει την διάδοση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία.

Όπως είπε ο Όρμπαν «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ασκούν πιέσεις στην Ουγγαρία για να επιτρέψουν σε οργανώσεις ομοφυλόφιλων να έχουν πρόσβαση στα σχολεία μας και τα νηπιαγωγεία.

Η Ουγγαρία όμως δεν πρόκειται ποτέ να το δεχτεί αυτό».

Όπως είπε ο ίδιος η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της περασμένη Τετάρτης όπου συζητήθηκε ο νόμος περί προστασίας των ανηλίκων ήταν ωφέλιμη καθώς διευκρινίστηκαν οι θέσεις της Ουγγαρίας.

Ο  Όρμπαν δήλωσε ότι η συζήτηση ουσιαστικά αφορά ποιος πρέπει να αποφασίζει για το πώς πρέπει να ανατρέφονται τα παιδιά.

«Οι θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ κάνουν σαφές ότι αυτό είναι ένα θέμα που ανήκει αποκλειστικά στην εθνική δικαιοδοσία ενός κράτους. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν έχουν καμία θέση εκεί.

Ότι και να κάνουν στην ΕΕ οι ομοφυλόφιλοι θα μείνουν μακριά από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία μας», είπε.

loading...