ΓΙΑΤΡΟΙ-ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ:«ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΤΟ 86%ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 12 – 15 ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ»!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!

Ούγγροι γιατροί εκπέμπουν επείγον μήνυμα: σώστε τα παιδιά! (7/05/2021 kla.tv) Ούγγροι γιατροί-ειδήμονες Γενετικής Μηχανικής: ΣΩΣΤΕ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από τον εμβολιασμό! Το 86% των παιδιών 12 – 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε είχαν παρενέργειες!! Δεν είναι εμβόλιο είναι γονιδιακή θεραπεία!Είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα γονιδιακής θεραπείας!

Ο κόσμος φαίνεται να κατευθύνεται όλο και πιο βαθιά σε ακραία μέτρα κατά κορωναϊού και έχουμε ήδη φτάσει στο σημείο όπου απαιτείται εμβολιασμός ηλικίας 12-15 ετών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ουγγρική ένωση «Γιατροί για το Διαφωτισμό» – μαζί με άλλα εκπαιδευτικά κινήματα στη χώρα – κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για αυτό. Οι ομιλητές της περιλαμβάνουν βιοχημικούς και ειδικούς γενετικής μηχανικής.

Είναι της αρχής να εξετάζονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων – βάσει της αρχής του μη βλάπτειν. Οι δηλώσεις τους περιλαμβάνουν ότι το λεγόμενο εμβόλιο Covid-19 δεν είναι εμβόλιο, αλλά μια πειραματική διαδικασία γονιδιακής θεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Δείχνουν ότι ο ιός Covid δεν προκαλεί σοβαρές ασθένειες στα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα το 86% των παιδιών μεταξύ 12 και 15 ετών στα οποία δοκιμάστηκε αυτό το εμβόλιο έχουν παρενέργειες. Πόσοι από αυτά πέθαναν δεν αποκαλύπτεται. ( σσ τελευταίες πληροφορίες μιλούν για θάνατο πλέον 300 παιδιών στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό τους) 

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες ζωής των παιδιών επηρεάζονται από αυτόν τον εμβολιασμό πολύ περισσότερο από αυτές των ατόμων 40 ή ακόμη και 70 ετών. 

Οι Ούγγροι εκπαιδευτικοί αμφισβητούν εάν μπορούμε ακόμα να βασιστούμε στις αποφάσεις πολιτικών, ορισμένων εξέχοντων γιατρών και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Γι ‘αυτό δείχνουν με υποδειγματικό τρόπο: Πρέπει – και μπορούμε – να κάνουμε κάτι οι ίδιοι.

Η επίσημη προειδοποίησή τους:

“Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός ενέχει υψηλότερους κινδύνους για τα παιδιά από την ίδια την ασθένεια. Θυμηθείτε, μπορείτε να εμβολιαστείτε οποιαδήποτε στιγμή – αλλά μόλις εμβολιαστούν, τα αποτελέσματά του είναι μη αναστρέψιμα (μη αναστρέψιμα = όχι πιο αναστρέψιμα). Πρόκειται για την επόμενη γενιά. Λάβετε μια συνετή απόφαση! “

Δρ. Ροζάλια Χούτβαγνερ:

Είμαι γενικός ιατρός εδώ και δεκαετίες και είμαι γιαγιά τριών παιδιών. Τον τελευταίο καιρό, όταν πρόκειται για εμβολιασμό παιδιών και μικρών παιδιών κατά του Covid, τα παιδιά μου με ρωτούν πώς μπορούν να λάβουν υπεύθυνες αποφάσεις για τη μακροπρόθεσμη μοίρα των παιδιών τους. 

Ως γιατρός και γιαγιά, μπορώ να κατανοήσω το βάρος αυτής της ευθύνης. Η αρχή του γιατρού δεν είναι να βλάπτει. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή αρχή και απαιτεί την εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων όλων. 

Όπως είναι γνωστό, η νόσος Covid επηρεάζει ελάχιστα τα μικρά παιδιά, την ξεπερνούν πολύ γρήγορα και δεν έχουν σχεδόν καθόλου μακροπρόθεσμες συνέπειες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...