ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΤΟ 80%(!) ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ RAPID-TEST ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ!
Αντιγράφουμε απο την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung: Το ποσοστό των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων στις ταχείες(rapid) δοκιμές για 

Corona στο Αμβούργο αυξήθηκε σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες. 

Ενώ την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ήταν ήδη λίγο πάνω από το ήμισυ, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου ήδη το 80% των ατόμων με θετικό αποτέλεσμα του rapid-test Corona δεν είχαν “μολυνθεί“, όπως προκύπτει από την απάντηση της Γερουσίας σε ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU. 

Στις εβδομάδες που μεσολάβησαν, το ποσοστό των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων που ανιχνεύθηκαν με τη δοκιμή PCR αυξήθηκε από 52 σε 69 και από 71 σε 75 τοις εκατό.

Ο εκπρόσωπος κοινωνικής πολιτικής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, Andreas Grutzeck, χαρακτήρισε ανησυχητικό, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, το υψηλό ποσοστό λανθασμένων αποτελεσμάτων για τους θιγόμενους. Το γενικό ερώτημα είναι “πόσο ουσιώδης είναι ακόμα η σημασία των ταχέων δοκιμών”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 308.000 εξετάσεις στα κέντρα ταχείας εξέτασης, λίγο κάτω από 29.000 σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας, περίπου 382.000 σε σχολεία και περίπου 34.000 σε γηροκομεία. 218 θετικά αποτελέσματα αναφέρθηκαν, αν και τελικά μόνο 44 επιβεβαιώθηκαν.

Ο Grutzeck δήλωσε ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Γερουσία άρχισε να επιβλέπει/εποπτεύει τα εξεταστικά κέντρα μόλις τον Ιούνιο. Παράλληλα, υπήρχαν ήδη καταγγελίες για απάτη.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :