ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140.000.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ !!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ;;;
Πάντα, στην υγειά των κορόιδων που ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες, για να κάνουν κάποιοι τους μεγαλοεπενδυτές...Και ενώ είναι ακόμη νωπό το πρόσφατο σκάνδαλο στην Τράπεζα Πειραιώς και την μεγάλη ζημιά που υπέστη το δημόσιο !!!
Διαβάστε τι μεταδίδει το mononews.gr


Από την Ρώμη στην Αθήνα και στο Ελληνικό


Στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έλεγαν την περίφημη φράση: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη».

Στην Ελληνική Δημοκρατία ήδη λέμε «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ελληνικό».

Το Ελληνικό λοιπόν μεταξύ άλλων αναδεικνύεται στο νέο επιχειρηματικό hub της Ελλάδας.

Άνοιξε το χορό η Τράπεζα Πειραιώς και όπως πληροφορούμαι ακολουθούν κι άλλοι (πιθανότατα η Eurobank).

Ο λόγος για το mega deal Πειραιώς και Lamda για να αποκτήσει η Τράπεζα γραφεία μέσα στο Ελληνικό. Χρήστος Μεγάλου και Οδυσσέας Αθανασίου οι αρχιτέκτονες της μεγάλής συμφωνίας

Και όταν λέμε γραφεία, κάντε το λίγο εικόνα, γιατί πρόκειται για γραφεία με θέα το Μητροπολιτικό πάρκο και τη θάλασσα.

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς θα εγκατασταθεί σε 40.000 τ.μ. και το τίμημα που θα δώσει θα υπερβαίνει τα 140 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις πληροφορίες για την μετέγκατασταση της Τράπεζας Πειραιώς στο Ελληνικό είχε αποκαλύψει πρώτο το mononews στις αρχές Ιουνίου σε ρεπορτάζ της Τετης Ιγουμενίδη με τίτλο Ελληνικό: Ποιες συστημικές τράπεζες συζητούν να μεταφέρουν τα headquarters τους – Όλο το παρασκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :