Μαντέψτε ποιος μπορεί να ήταν ο πιλότος στο VIP ελικόπτερο που φυγάδεψε τον Ελβετό τραπεζίτη που είχε στοιχεία για Siemens, βουλευτές, υπουργούς, μίζες, εφοπλιστές, κτλ.

 

 Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ο Γαλλοελβετός τραπεζίτης Jean Claude Oswald μετά την επιστροφή του απο το εφετείο Αθηνών σπάει στην τουαλέτα του σπιτιού του τη συσκευή geotracking που φοράει στο πόδι και εξαφανίζεται.

 Ήταν αυτός που έβγαζε από τη χώρα το περιβόητο μαύρο χρήμα στην BNP Paribas και τη Dresder Bank και με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήταν υπό κατ´οικον περιορισμό και επιτήρηση από τον Νοέμβριο του 2016.

 Είχε μεταφερθεί προηγουμένως στο εφετείο Αθηνών με παπάκι (wtf??) και τη συνοδεία ενός μπάτσου που δεν ήξερε γερμανικά ή γαλλικά (που μιλούσε ο τραπεζίτης) και ούτε καν αγγλικά. Επέστρεψε στο σπίτι στις 12:30 μετά την παρουσία του σε δικαστήριο.

Γνώριζε πρόσωπα και πράγματα για τη Siemens, για την υπόθεση Σμπώκου, Λιακουνάκου, τις μίζες των εξοπλιστικών, των S300, των κυκλωμάτων trafficking, ναρκωτικών, και πολλά ακόμα.

 Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία ο Γαλλοελβετός τραπεζίτης Jean Claude Oswald έκανε λόγο για τον εντοπισμό των 19 εκατομυρίων ευρώ σε σπίτι Ελληνα πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.

 Ο ίδιος και ο επίσης εξαφανισμένος τραπεζίτης Φάνης Λυγινός γνώριζαν με στοιχεία ποιοι Ελληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι έπαιρναν μίζες από εξοπλιστικά της Siemens.

 Η εταιρία της συσκευής γεοεντοπισμού ειδοποιεί την αστυνομία για παραβίαση του ιμάντα στις 13:59 και ο ίδιος άμεσα επιβιβάζεται σε ελικόπτερο VIP που τον περιμένει κάπου κοντά για να τον φυγαδέψει σε ασφαλή τοποθεσία για να μην συλληφθεί από την αστυνομία.

Αν μαντέψατε ποιος μπορεί να ήταν ο πιλότος στο VIP ελικόπτερο που φυγάδεψε τον Ελβετό τραπεζίτη που είχε στοιχεία για Siemens, βουλευτές, υπουργούς, μίζες, εφοπλιστές, κτλ. τότε έχετε ακόμα ένα στοιχείο για τη συστηματική συγκάλυψη που βλέπετε αυτές τις μέρες.

loading...