ΣΟΚ! Εταιρείες στηρίζουν την κυβέρνηση – Κι άλλα λεφτά για να κάνουν οι νέοι το εμβόλιο: «Κάτι είναι ύποπτο», vid


 
Προβληματίζουν οι εξελίξεις...

Παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση δίνει καθοριστικά χτυπήματα στην ελεύθερη οικονομία, με τις αποφάσεις της σχετικά με τον κορωνοϊό και τον διαχωρισμό των πολιτών, γνωστές εταιρείες δείχνουν να τις στηρίζουν.


Συγκεκριμένα, την αξία του Freedom Pass «διπλασιάζει» η AEGEAN διευκολύνοντας τους νέους να ταξιδέψουν, αφού κάνουν το εμβόλιο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.


«Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους. Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για τον μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την Πολιτεία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και άλλες εταιρείες!


Έτσι πολλοί νέοι ετοιμάζονται για «τσαμπέ» εισιτήρια σε νησιά με αντάλλαγμα το εμβόλιο και αργότερα κάτι άλλο.


Άλλοι ωστόσο είναι πιο υποψιασμένοι: «Κάτι είναι ύποπτο για να δίνουν λεφτά», λέει νεαρός στο  βίντεο.


Δείτε αντιδράσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια :