ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ: «ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ SARS-COV-2 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΝΗ»!!!

Ο BYRAM BRIDLE, ΙΙΚΟΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ» ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

Καναδάς: «Η πρωτεΐνη ακίδα κοροναϊού από τον εμβολιασμό εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος». 

Μια νέα έρευνα βρίσκει απροσδόκητη την κυκλοφορία του εμβολίου στο αίμα-η πρωτεΐνη αυτή συνδέεται με θρόμβους αίματος, βλάβη στην καρδιά και στον εγκέφαλο, καθώς και πιθανούς κινδύνους για τα θηλάζοντα μωρά και τη γονιμότητα.

Αυτή η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδων του κοροναϊού από τον εμβολιασμό εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι εύλογη εξήγηση για χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρομβώσεις και καρδιακές παθήσεις σε εγκεφαλική βλάβη και αναπαραγωγικά θέματα, δήλωσε ένας καναδός ερευνητής εμβολίων.

«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα», δήλωσε ο Byram Bridle , ο οποίος είναι ιικός ανοσολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Guelph, στο Οντάριο, σε συνέντευξη με τον Alex Pierson την περασμένη Πέμπτη, στην οποία προειδοποίησε τους ακροατές ότι το μήνυμά του ήταν «τρομακτικό».

«Πιστεύαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ο στόχος για την παραγωγή αντιγόνων από τον οργανισμό, ωστόσο δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike ήταν μια τοξίνη και ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...