ΟΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 

Είναι τρομερά λυπηρό να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα

ασυνεννοησίας και διχόνοιας μεταξύ ανθρώπων που εννοείται ότι μάχονται για τον ίδιο σκοπό. Για την απόδειξη της απάτης του κορονοϊού και την αντιμετώπιση των πάμπολλων προβλημάτων που προκύπτουν από το δικτατορικό καθεστώς,τις μεθόδους επιβολής και την υποχρεωτικότητα που μηχανεύονται οδηγώντας μας σε άγνωστα, επικίνδυνα και μάλλον θανατηφόρα μονοπάτια.

Προ αυτής της κατάστασης και του άμεσου κινδύνου που χτυπάει τις πόρτες μας απειλώντας ολόκληρο το λαό, βλέπουμε να προκύπτει μια αδικαιολόγητη διαμάχη με οργισμένες εκφράσεις, κατηγορίες και όποιους άλλους τρόπους επιβολής απόψεων. 

Ναι κυρία Σουφλή

Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σας περί πλαστής υπογραφής,παρά τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν, όπως ποιο το όφελος για το δίκτυο ελληνισμού από μια επιπλέον υπογραφή και μάλιστα πλαστή; Κακόβουλη ενέργεια σαφέστατα.

Αλλά δεν μπορούσατε σε προσωπική επικοινωνία με τον κ. Παύλο να συζητήσετε το θέμα και να βρείτε μια λύση από κοινού, ασφάλειας για τις υπογραφές, προασπίζοντες έτσι κKαι τους υπολοίπους υπογράφοντες που τελούν εν αγωνία για τα τεκτενόμενα; 

Αντ’ αυτού αποδομείτε Παύλο, Πουλτουρτζίδη, Αποστολόπουλο κλπους. Αφού  λέτε ότι έχετε στοιχεία παρουσιάστε τα. 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες χρειαζόμαστε ένωση δυνάμεων και όχι διάσπαση.

   Ο κ. Βαθιώτης ως λαμπρός και εξέχων καθηγητής και βαθειά κατέχων τη νομική θα μπορούσε να διαδραματίσει ύψιστο ρόλο βοηθώντας και όχι μαχόμενος ως μοναχικός λύκος, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Θυμείστε του, αφού αν κατάλαβα καλά επικοινωνείτε, ότι ένας – ένας αποτελούμε εύκολη λεία για το σύστημα, βοηθώντας το μάλιστα ή φέρτε του το παράδειγμα με την μία και τις πολλές βέργες.

Είναι λυπηρό να μάχεται ο καθένας κατά μόνας, από το μετερίζι του, και να βλέπει εχθρούς παντού εκτοξεύοντας κατηγορίες. Ή όλοι μαζί ή ας το αφήσουμε να πάει στον αγύριστο. Ας ξεγυμνωθούμε και να περιμένουμε…

Κυρία Σουφλή

Νυν υπέρ πάντων αγών.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΙΑΝΟΣ

loading...