Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΥΠΟΥ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ! !







Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η προσπάθεια που επιχειρείται από την κυβέρνηση να αυξήσει το εμβολιαστικό κίνημα, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα….

Χρησιμοποιήθηκαν αρχικά οι μηχανισμοί τρομολαγνίας από τους  ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δεν μάθαμε ποτέ με τι κριτήρια μπήκαν στην επιτροπή) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αν και κάποιος ήταν γνωστός για την συμμετοχή στην βρώμικη δουλειά των εμβολίων του κλαρινογαμπρού Αβραμόπουλου…. 

Ταυτόχρονα έγινε η εξαγορά (με δικά σου χρήματα φοβισμένε Ελληνάκο) των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, που σαν επαίτες παρακαλούσαν να τα πάρουν, αφού οι ιδιοκτήτες τους αδιαφορούν για την δημόσια υγεία, αφού τους ενδιαφέρει μόνο τι θα κονομήσουν και πολλοί εξ αυτών που δεν έχουν ηθική υπόσταση θα πουλούσαν και την ψυχή τους στον διάβολο αρκεί να πάρουν λίγες χιλιάδες ευρώ.

Όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν αποδίδει, η κυβέρνηση υιοθέτησε την κινητροδοσία και είπε το απαράδεκτο ότι ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ! ! ! 

Και αμέσως δημιουργούν δυστυχώς λανθασμένα ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ και χωρίς καν να σκεφτούν, αφού σκέπτεται και αποφασίζει για αυτούς η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι πράξη ανήθικη και επιβάλλεται από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας καθώς ακυρώνει την ατομική πρωτοβουλία, για αυτό όσοι επιχειρήσουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό απλά θα αποτύχουν και το γνωρίζουν, αφού η αντίδραση αυτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα ενταθεί.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, ότι αποφασίσει ο κάθε πολίτης, χωρίς εξαναγκασμό, χωρίς υποχρεωτικότητα, την επικροτούμε, όποια και εάν είναι η απόφαση του.

Για αυτό όσοι ανησυχούν μην και δεν επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, δηλαδή η ανοσία των ζώων θα τους πούμε στους υποκριτές μην ανησυχούν και να μην κόπτονται για την δημόσια υγεία, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ που τους αφήνει μεγαλύτερη μίζα (σικ λέγετε και κέρδος)  μια που τα μπουκαλάκια των πειραματικών ζουμιών τους είναι εκατομμύρια ! ! ! 



Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζάρης

϶ϵλληνας 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια :