Και ενώ όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει κλείσει κάθε μέρα νέα ερωτήματα γεννιούνται

 Αναμφισβήτητα η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τον τελευταίο καιρό είναι η δολοφονία στα Γλυκά Νερά και ο τρόπος που έδρασε Ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και σκότωσε τη σύζυγό του 20χρονη caroline.

Και ενώ όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει κλείσει κάθε μέρα νέα ερωτήματα γεννιούνται Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της σκοτεινής όπως φαίνεται ιστορίας.

Ενώ όλα μοιάζουν με μία απλή υπόθεση ανθρωποκτονίας κάτι δεν κολλάει και οι αρχές εξετάζουν συνεχώς κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.

Εμείς θα σας αναφέρουμε περιληπτικά με μία απλή έρευνα που έχουμε κάνει κάποια σημεία κλειδιά της ιστορίας αυτής.

Είναι λοιπόν πολλά τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με την εταιρεία που δουλεύει ο πιλότος και τι ακριβώς μετέφερε Θυμίζουμε  με βάση το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος πιλότος υπήρξε πιλότος και σε VIP πρόσωπα. 

Πολύ θέμα έχει γίνει και γύρω από την μαύρη BMW η οποία έφυγε από την περιοχή κοντα στο σπίτι με ιλιγγιώδη ταχύτητα

στις 05:30. Ενω οι αρχές δίνουν σαν γεγονός οτι ο αυτουργός εψαχνε/εστελνε mails στις 05:00.

Θυμίζουμε ακόμα στις αρχές η αστυνομία είχε πιάσει ένα γεωργιανό στα σύνορα και μετά από ανάκριση ο Γεωργιανός δήλωσε επίσημα  “θα το σκεφτώ “ σχετικά με το αν εκανε το έγκλημα. 

Τα δρακόντεια μέτρα της μεταφοράς του στην Αστυνομική Διεύθυνση μαζί με οτι φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο δεν δείχνουν απλη υπόθεση ανθρωποκτονίας. 

Ο πατέρας της Caroline ειχε υψηλη θεση στην Βρετανική Αεροπορία με εμπλοκή του στο Κόσοβο επι Tony blair. 

Επιπλέον στην προχθεσινη εκπομπή “φως στο τούνελ” είδαμε το σημείωμα που δώσανε στην Αγγελική Νικολούλη να γράφει

«Εικάζει μήπως τον απείλησε η Caroline για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή για τις δουλειές του;»

Μενουν ακομα πολλα ερωτηματα για τα 100.000 που βρεθηκαν, την αγορα σπιτιού στην Σούδα οπως και οτι η “ψυχολογος” λέει ότι το ζευγάρι ηταν πολυ αγαπημένο.

Ο σύλλογος Ελλήνων ψυχολόγων στην συνεχεια την αδειάζει λέγοντας ότι δεν έχει διδάξει πουθενά και ότι δεν είναι ουσιαστικά ψυχολόγος…

Σαν αποτέλεσμα των εξελίξεων η ιδια άλλαξε στα social media την ειδικότητά της από ψυχολόγος σε σύμβουλος ψυχικής υγείας… 

Όπως πρόσφατα αποκάλυψη και ο Στέφανος Χίος σε εκπομπή του στο διαδίκτυο η “ψυχολόγος”του ζευγαριού ήταν μέλος του μεικτού τάγματατος των Ελλήνων μασόνων. 

Η υπόθεση Φαινόταν από την αρχή ότι δεν είναι τόσο απλή Και όσο περναει ο χρόνος περιμπλέκονται περισσότερο αντι να ξεκαθαρίζουν.

loading...