Έλληνες-Ορθόδοξοι Χριστιανοί μεγάλη προσοχή. Νεοταξική-παγανιστική ομάδα υποδύεται την Χριστιανική.

Τελειωμό δεν έχουν οι Δούρειοι Ίπποι και οι προβατόσχημοι Λύκοι.

Κατά γενική ομολογία, είναι αποδεκτό ότι το μοναδικό πραγματικό και ισχυρό εμπόδιο για την νέα τάξη πραγμάτων είναι η Ελληνοχριστιανική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.
Από το Σωτήριο έτος 1995 είμαι ο μοναδικός Χριστιανός στην ανθρωπότητα ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο του, τον Νικηφόρο Β Φωκά.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ.

Από το έτος 2006 όταν ξεκίνησα να γράφω την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ήμουν και είμαι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον μοναδικό συνδυασμό για την Εθνική μας επιβίωση :

Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός-Παγκράτιο, ιστορική γνώση, με μοναδικό σκοπό, την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους.

Είναι ιστορικά και διαχρονικά αποδεδειγμένο, ότι είτε αντιδράσουμε ειρηνικά, είτε δυναμικά, είτε βίαια μέσα από αμυντικούς πολέμους και στις τρεις περιπτώσεις απαιτείται υψηλή ηθική ζωή και παιδεία.

Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση να εξουσιάζει, θέλει τους Έλληνες ανήθικους και απαίδευτους. Η κακία είναι αμάθεια δίδαξε ο Ύπατος των Φιλοσόφων ο Αριστοκλής. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας, είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας και εθνική-κοινωνική καταστροφή. Διότι η στήλη είναι ακομμάτιστη και προσφέρει τις μοναδικές βιώσιμες λύσεις για την σωτηρία του Ελληνισμού, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες ιστορικές μου εργασίες, για τον εθνοκτόνο παγανισμό και στις κίβδηλες προφητείες περί “αναλαμπής”, με φιμώνουν όλα τα ανθελληνικά ιστολόγια και οι ομάδες, που υποδύονται τους πατριώτες, με στόχο να παραμείνουν οι Έλληνες αδρανείς και να αφανιστούν.

ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι όλα τα ανθελληνικά κέντρα που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό, διατάζουν τα ελεγχόμενα ψευτοπατριωτικά ιστολόγια και τις κίβδηλες “Χριστιανικές-Πατριωτικές” ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, να φιμώνουν την μοναδική κατά γενική παραδοχή ελπίδα του έθνους την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς δια της γνώσεως.

Σύμφωνα με αναφορά επωνύμων χριστιανών αναγνωστών μια εξ αυτών είναι και η ομάδα
Ελληνική

Ορθόδοξη Νεολαία.
https://www.facebook.com/Greek.Orthodox.Teens/

Όταν οι δύο Έλληνες-Χριστιανοί έκαναν αναρτήσεις της στήλης, για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο Νικηφόρο Φωκά, τον Ερντογάν και τον παγανισμό, αμέσως η Ε
λληνική

Ορθόδοξη

Νεολαία
, αφαίρεσε όλες τις αναρτήσεις εντός πέντε λεπτών, και εν συνεχεία έκαναν καταγγελία στους δύο Χριστιανούς, με συνέπεια να καταργήσουν τους λογαριασμούς τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό γίνεται συνέχεια εδώ και δεκαπέντε συναπτά έτη. Οι Αιτίες είναι πλέον γνώστες στους περισσότερους. Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε ποιες είναι οι αιτίες σύμφωνα με τους Έλληνες αναγνώστες Λάμπρο Κ. Σκόντζο, Ειρήνη-Αντωνία Κομνηνού, Βασιλική Παπανεστωροπούλου και άλλους.

Ενδεικτικά αναφέρουν οι Έλληνες για την στήλη :

“Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, εδώ και πολλά χρόνια, όλοι οι χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email κλπ, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές, σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις ιστορικές εργασίες, του κυρίου Άγγελου Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. Επίσης επισημαίνουν, ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους, στον μέγιστο βαθμό, κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή, για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα, αύξησε κατά πολύ περισσότερο, την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία (“Βυζάντιο”), τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος.

Το σχέδιο των ανθρώπων της νέας τάξης ήταν και είναι, πάση θυσία με βάση τις εντολές που έχουν δοθεί, να διακοπή η κορυφαία στήλη στην Ελληνική επικράτεια, ώστε να μην ακολουθούν οι Έλληνες τον μοναδικό συνδυασμό για την εθνική μας επιβίωση.

Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Άγγελος Γιαννόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που μας προτείνει τον συνδυασμό :

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Επίσης κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε, πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν.”

Ακολουθεί σχετική αναφορά από το ιστολόγιο arisvinews :

“Το Arisvinews δεν είναι ένα απλό ηλεκτρονικό περιοδικό, καθώς μέσα από την θεματολογία του, και την κορυφαία Ελληνική-Χριστιανική στήλη (Επικρατέειν η Απόλλυσθαι) σε επισκεψιμότητα-εκτίμηση, έχει κατά γενική παραδοχή την μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική προσφορά στο Έθνος.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος.”


Ποιος Έλληνας έχει το προσωνύμιο Παγανοκτόνος

https://staging.ksipnistere.com/2020/11/blog-post_916.html

Τα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα και οι στόχοι του Arisvinews. https://arisvinews.blogspot.com/2021/04/arisvinews.html

Η πατρίδα εiναι η μητέρα όλων μας, καθώς όλοι οι Έλληνες έχουμε ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο, με την θρησκεία, την ιστορία, τον πολιτισμό τους προγόνους και τους τόπους καταγωγής-διαμονής.

Η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος διατηρούν την αξιοπρέπεια, και το μεγαλείο της ψυχής, σε κάθε περίσταση, ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Από τον Μαραθώνα, την Σαλαμίνα, της Πλαταιές, της Θερμοπύλες, την Νινευή, τον Σπερχειό, το Κλειδί και την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εως το αθάνατο 1821 και το ένδοξο έπος του 1940, με την ανέλπιστη εκείνη εποποιία απέναντι στους Ναζιστές του Χίτλερ και της Θούλης, η ιδέα της ελευθερίας και των αδούλωτων Ελλήνων μεταφέρεται με ένα θαυμαστό τρόπο από γενιά σε γενιά. Μέσα από τις Ομηρικές ραψωδίες, τους Περσικούς πολέμους, τις μοναδικές αρχαίες τραγωδίες, την Ελληνική-Ρωμαϊκή ιστορία, το αγιασμένο 1821, την προφορική παράδοση, κυριάρχησαν τα Ελληνικά ιδεώδη.

Την σημερινή εποχή ας σταθούμε στις επάλξεις δίπλα στον Έλληνα που αναπαύεται στο Έβδομον (Κωνσταντινούπολη), στην αυτοκρατορική βίγλα, κάτω από το λάβαρο του σωτήρα ημών Ιησού Χριστού και του Βουλγαροκτόνου, του αλύγιστου στα στίφη των βαρβάρων, τον πολέμαρχο των ελευθέρων Ελλήνων, τον ανίκητο ηθικά Ήρωα της Ρωμιοσύνης. Αυτό επιβάλει το ιερό καθήκον, το υπέρτατο χρέος έναντι του έθνους

Στις εποχές της πνευματικής άλωσης, της διαφθοράς, τις επελάσεως της παγκοσμιοποίησης, των υπόδουλων ψυχών από την πνευματική-οικονομική κρίση, οι Έλληνες κυβερνήτες ως ανήμποροι-επαίτες, παραδίδουν κυριαρχία και εθνικό πλούτο, παρακαλούν για χρήματα αδιαφορώντας για την εθνική συνείδηση, τον πολιτισμό και τις αξίες μας.
Χριστιανοί, σήμερα οι Ήρωες της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, κρατώντας την βασιλική ρομφαία, στέκονται όρθιοι, απτόητοι, αγέρωχοι, ελπίζοντας να μας οδηγήσουν εκ νέου σε νικηφόρους αγώνες, σε μάχες σπουδαίες, έναντι του προαιώνιου εχθρού, της νεοταξικής βαρβαρότητας. Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη, πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού, του Φοινικικού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία. Δημιουργεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη.

Οι φίλοι του παγανισμού κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα.

Ομαδικά και οργανωμένα, από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την ορθοδοξία, και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους, εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι κρατούντες, έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός.

Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών (Παιάνας-Αισχύλος). Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς (Πλάτων, Κρίτων). Ο Αριστοκλής-Πλάτωνας εiναι ο πρώτος εθνικιστής φιλόσοφος, όλων των εποχών, διότι καθόρισε το πρώτο και σπουδαιότερο πατριωτικό αξίωμα, ενώ ήταν ο μοναδικός σοφος στον κόσμο, ο οποίος πήγε ενάντια στην Φιλοσοφική και ηθική του διδασκαλία για να επιβιώσει η Ελλάδα. Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί (Κωστής Παλαμάς).

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, κατά την σύγχρονη εποχή.

Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλά της “πότισαν” με αίμα, όσο κανένα άλλο Έθνος στην παγκόσμια ιστορία. Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου. Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή. Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι νεοέλληνες την σημερινή εποχή.

Η προσμονή “θεόσταλτων σωτήρων” είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ανθρώπων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό. Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν οι πρόγονοι μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εχθρών μας αντί να πολεμούν να έκαναν μόνον συλλαλητήρια ; Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πριν. Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι κλπ, να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε.

Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Ο Χριστός βοηθά μόνον αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, μόνον όσους πολεμούν, όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Επίσης ο Θεός δεν βοηθά ποτέ όσους είναι καθήμενοι σε έναν καναπέ, και περιμένουν την ελευθερία, να τους δoθεί ως “δώρο”, χωρίς να βοηθούν τον συνάνθρωπο, χωρίς να ζούνε ηθικά. Ο αληθινός θεός-Δημιουργός, είναι ο θεός του καλού, της δικαιοσύνης, της αγάπης, της τάξης, της ηθικής, για αυτό δεν βοήθησε ποτέ ανά τους αιώνες, τους σάπιους που ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά, την αδικία, την ανομία, την αταξία κλπ. Οι πηγές ζωής του έθνους μας, ήταν και είναι η Ορθοδοξία και η αρχαία Ελληνική παιδεία.

Οι Έλληνες του 1821 και του 1940, δεν είχαν σε καμία περίπτωση την πνευματική αίγλη των Ελλήνων, των Περσικών πολέμων και των Ελλήνων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, καθώς οι περισσότεροι ήταν αγράμματοι και απαίδευτοι. Εν τούτοις γιατί ζούσαν ηθικά-μοναγαμικά, χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες, με πίστη Χριστού, επέτυχαν δύο θρυλικά επιτεύγματα, ενάντια σε κάθε λογική. Την απελευθέρωση του έθνους, το 1821 και το έπος του 1940. Η Ορθοδοξία, τα χρηστά ήθη, και η αρχαία Ελληνική γραμματεία ήταν και είναι, οι πηγές ζωής και επιβιώσεως του Ελληνικού έθνους,

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον Χριστό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας και αγνωνιζόμενοι σε καιρό ειρήνης.

Η Ελλάδα του σήμερα ομοιάζει με την εποχή πριν από την άλωση της αυτοκρατορίας (1204 μ.Χ.) και της Κωνσταντινούπολης το 1453 μ.Χ.. Και στις δύο εποχές οι Έλληνες βρισκόταν σε πλήρη πνευματική, κοινωνική, πολιτική, στρατιωτική και οικονομική παρακμή. Η πνευματική παρακμή και η εξαθλίωση και τις τρεις εποχές (1204, 1453, 2021), είναι εμφανής και από το γεγονός ότι ένα σημαντικό τμήμα του λαού, αναμένει ανύπαρκτους σωτήρες για το απαλλάξουν από τα δεινά.
Κατά την εποχή των Παλαιολόγων η Ελλάδα βρισκόταν σε τεράστια πολιτική, στρατιωτική και εν μέρει ηθική παρακμή. Ενδεικτικό ήταν ότι παρακαλούσαν για στρατιωτική βοήθεια τους χειρότερους εχθρούς του Ελληνικού έθνους, τους
Γερμανούς οι οποίοι είχαν κατακτήσει το 1204 μ.Χ, ολόκληρη την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και ξεπέρασαν σε βιαιότητες ακόμα και τους Σαρακηνούς.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, μεγαλύτερο κατάντημα για έναν λαό και για ένα έθνος από το εκλιπαρεί τους χειρότερους εχθρούς του, να το γλυτώσουν από άλλους εχθρούς και συγκεκριμένα τους Τούρκους.

Οι αδύναμοι πολιτικά-στρατιωτικά και οικονομικά Έλληνες εκλιπαρούσαν τους φοβερότερους εχθρούς του έθνους, τους Γερμανούς να τους σώσουν από τους Τούρκους..

Εν τούτοις οι προγονοί μας, δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή να μην πολεμήσουν, όμως παράλληλα ως άνθρωποι, επιθυμούσαν να επιβιώσουν.

Για αυτό επάνω στην απελπισία τους, κάποιοι εξ αυτών σκέφτηκαν να ζητήσουν την βοήθεια των Γερμανών.

Στην σύγχρονή Ελλάδα έχει απολεσθεί η οικονομική και η εθνική ανεξαρτησία, με την επικράτηση σε οικονομικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής ενώσεως.

Το κράτος εξαθλιώνεται, οδηγείται σε οικονομική καταστροφή και υποχρεώνεται να αποδίδει έναν μεγάλο φόρο υποδουλώσεως, δίνοντας το 3,5% του ΑΕΠ, με το πρόσχημα της επιστροφής δανείων, τα οποία μας επέβαλαν οι ανθέλληνες εξουσιαστές-δανειστές. Καμιά χώρα στον κόσμο όπως η ΗΠΑ, η Ρωσία η Γερμανία, δεν θα ήταν σε θέση να εξοφλήσουν ένα τόσο δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος.

Η Ελληνική οικονομία έχει καταρρεύσει και τα οικονομικά θεμέλια διαλύονται οριστικά μετά την πανδημία του covid-19. Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν περιέλθει σε ξένους επενδυτές, με περίεργες διαδικασίες. Οι ΔΕΚΟ φεύγουν από τον έλεγχο του δημοσίου, του οποίου ολόκληρη η περιουσία υπάγεται στο Ευρωπαϊκό ταμείο, το οποίο είναι υπό Γερμανική εποπτεία. Οι Έλληνες πολίτες έχουν χάσει κατά μέσο όρο, την μισή περιουσία Η εθνική ισχύς βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Αυτό έχει συνέπεια να υποχωρούμε σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα έχοντας δίπλα έναν άκρως επιθετικό Ερντογάν, στα πλαίσια της ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται είναι απελπιστική. Η Ευρωπαϊκή ένωση στα Ελληνοτουρκικά θέματα περιορίζεται σε ρόλου παθητικού θεατή και σε φαιδρές φραστικές ανακοινώσεις. Το ΝΑΤΟ σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου αδιαφορεί. Παραχώρηση στην Τουρκία του Ερντογάν.

Η οικονομική και η εθνική παρακμή οδηγούν στον τελικό αφανισμό με την επερχόμενη Αγαρηνοποίηση και την μετατροπή των νησιών σε Τουρκική επικράτεια υπό γερμανική εποπτεία, με την μεθοδευμένη-οργανωμένη εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι η μόνη ηθική υποχρέωση που υπάρχει από την Ελλάδα, είναι για τους Σύριους πρόσφυγες λόγω των γεγονότων του 1922 και του 1987. Οι υπόλοιποι με βάση το διεθνές δίκαιο δεν είναι πρόσφυγες.

Οι μεθοδεύσεις για την Ισλαμοποίηση και τον εκτουρκισμό της Ελλάδος, γίνονται από την Γερμανία. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία, από αρχαιοτάτων χρόνων. Εν τούτοις τα συμφέροντα του Βερολίνου είναι πάνω από όλα ενεργειακά-οικονομικά
Για να είναι ενεργειακά ανεξάρτητη η Γερμανία, έχει κάνει συμφωνία με το Κατάρ, σχετικά με την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Εδώ και χρόνια έχει συμφωνήσει η Γερμανία με το Κατάρ, με αντάλλαγμα την απρόσκοπτη παροχή φυσικού αερίου, να παραδώσει την Ν. Ευρώπη στο Κατάρ το οποίο θα την
μετατρέψει σε Μωαμεθανικό κράτος, με την αναβίωση του Οθωμανικού κράτους.

Θα έχουμε με την ανασύσταση της Οθωμανικής
αυτοκρατορίας, η οποία εκτείνονταν σε Βόρεια Αφρική-Ισπανία, Ιταλία, και Ελλάδα εκείνους τους αιώνες.

Στην σύγχρονη εποχή με βάση την συμφωνία Γερμανίας- Τουρκίας και Κατάρ, με την έγκριση της Αμερικής και της Ρωσίας, η νέα Οθωμανική αυτοκρατορία, θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Ιταλία, από τα Δυτικά και την Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν από τα Ανατολικά. Τα επεκτατικά σχέδια του Ερντογάν και των υποστηρικτών του (Γερμανία-Κατάρ) δεν σταματούν στην Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και το Ιράκ.

Οι χάρτες οι οποίοι έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, δεν γίνονται τυχαία. Αυτοί οι χάρτες αποτυπώνουν με ακρίβεια τα σχέδια του Κατάρ της Γερμανίας και της Τουρκίας.

Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η Γερμανία με διάφορες συνθήκες-νόμους όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο, επέβαλε τα εκατομμύρια των παράνομων Αγαρηνών μεταναστών στην Ευρώπη. Εν τούτοις γιατί οι Σύριοι και ο Ασσάντ δεν είναι εύκολη λεία, για τους νεοταξίτες, για αυτό η Γερμανία, δεν έχει πλέον ανοιχτά τα σύνορα της, για τους Μουσουλμάνους.

Το ίδιο με την Γερμανία, έκαναν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες έκλεισαν τα σύνορα τους. Με την αλλαγή της διαδρομής, του ενεργειακού αγωγού, αποφάσισαν ταυτόχρονα να γίνει Τουρκικό έδαφος η νότια Ευρώπη.

Με αυτόν τον τρόπο και οι Ευρωπαίοι δεν θα κινδυνεύουν από τους Αγαρηνούς, και οι Τούρκοι, το Κατάρ, η Γερμανία, θα έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν όλα τους τα σχέδια. Πίσω από τον Ερντογάν είναι χώρες όπως το Κατάρ, οι οποίες τον χρηματοδοτούν με τεράστια ποσά, για να επιτύχει τους σκοπούς του.

Η υπό εξέλιξη οργανωμένη εισβολή χιλιάδων Ισμαηλιτών υπηκόων ξένων κρατών από την Ασία-Αφρική και η υποκινούμενη προσπάθειά να παραβιάζουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, έδειξε ξεκάθαρα, ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πόλεμο, με την σύμφωνη γνώμη του Βερολίνου.

Η Τουρκία κατακτά σταδιακά την Ελλάδα για συγκεκριμένους λόγους ζωτικής σημασίας. Ο Ερντογάν είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατέκτησε ειρηνικά την Ελλάδα, με την έγκριση της Γερμανίας, ώστε να συμμετέχει απερίσπαστος στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην Συρία, την Λιβύη, την Αρμενία, την Ουκρανία, την Αρμενία κλπ. Στα πλαίσια αυτά έχουμε τεράστια αύξηση των “μεταναστευτικών” ορδών, στην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της η Τουρκία, σε Αιγαίο-Θράκη, με ειρηνικές συνθήκες και δημοκρατικούς τρόπους.

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στρατιωτικά από την Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερντογάν να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες από την Στρατιά της Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη.

Ένα σημαντικό τμήμα του συνεχώς αυξανόμενου αμυντικού κενού στα δυτικά σύνορα, η Τουρκία το καλύπτει με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση τακτικής, με έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών έχει συστήσει ο Ερντογάν με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα. Οι “μετανάστες” είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού.

Εξορμώντας σε όλο το μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και αποπλέοντας από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν επιτύχει μια αναίμακτη εισβολή. Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο.

Οι επιπτώσεις του πολέμου», με διάφορες αυξομειώσεις στην έντασή του, μαίνεται εδώ και χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η Τουρκία ήδη εδώ και χρόνια, με πρόεδρο τον Ερντογάν, φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης, των απανταχού Μουσουλμάνων. Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, να διεξάγει ευρείας κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις με την Ελλάδα, με πραγματικά πυρά γιατί έχει επιτύχει, την κατάκτηση της Ελλάδος σε καθεστώς ειρηνικό.

Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το νάτο, είτε από την παραδοσιακά ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.

Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που
δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο.

Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.

Μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί στους Γερμανούς ήταν και είναι εχθρικά. Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία χωρίς πόλεμο έχει ηρεμήσει τον Σουλτάνο Ερντογάν. Ταυτόχρονα η φιλοτουρκική Γερμανία προσπαθεί να εξασφαλίσει την ένταξή Τουρκίας στην Ευρώπη. Ο στόχος των Γερμανών είναι η Τουρκία και η Ελλάδα, να βρίσκονται κάτω από την Γερμανική επιρροή, ώστε να απομακρυνθούν από την Ρωσία., το Ιράν, την Συρία και την Κίνα. Η μεταμόρφωση της Ελλάδος σε αποθήκη-κολαστήριο ψυχών, με μετανάστες από την Ανατολή για την άντληση φτηνού εργατικού δυναμικού, εξυπηρετεί τα ισχυρά κράτη της Δυτικής Ευρώπης και πρωτίστως την Γερμανία .

Η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα αδιαφορούν για όλα αυτά. Ενδιαφέρονται για τις επόμενες εκλογές, τα οφίκια και αδιαφορούν για το έθνος . Οι Έλληνες βρισκόμενοι σε πνευματική-ηθική αδυναμία, παρακολουθούν αμέτοχοι τα τεκταινόμενα. Οι κρατούντες όπως και τότε επί Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, αγωνιούν εαν θα γίνουν αρεστοί στα ξένα αφεντικά. Τα συστημικά ΜΜΕ υποβάλουν την υποταγή στον λαό.

Οι άρχοντες και οι υπό ξένο έλεγχο τράπεζες, και οι Χριστομάχοι-ανθέλληνες στηρίζουν ολόψυχα και με κάθε τρόπο την μαζική μουσουλμανική εισβολή, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία στην συνέχεια θα καταργηθούν όταν η χώρα ισλαμοποιηθεί. Η Λέσβος του Πιττακού, της Σαπφούς του Αλκαίου, το νησί που έζησε και δίδαξε ο Αριστοτέλης και έζησε ο αδελφός του Αγίου Ελ Νικφούρ χάνεται για πάντα.

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τι μας αναφέρει σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Γ. Κασιμάτης :

“Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού. Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. Στην Ελλάδα οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα, από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς”. (1) Αυτά αναφέρει ο Γεώργιος Κασιμάτης, ο κορυφαίος καθηγητής του συνταγματικού δικαίου στην Ελλάδα..

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;

Η μόνη σωτηρία είναι η απελευθέρωση του ένθους. Εν συνεχεία θα πρέπει να γίνει αλλαγή του πολιτεύματος και δια παντός κατάργηση των κομμάτων.
Όσοι πολιτεύονται, θα είναι αποδεδειγμένα Έλληνες. Η επιλογή των υποψηφίων, θα γίνεται με βάση, τις διδαχές, του ύπατου των φιλοσόφων, του Αριστοκλή. Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται, με βάση τον πρότερο, έντιμο και ηθικό βίο, και δεν κατεβαίνουν με δική τους επιθυμία στις εκλογές, αλλά κατόπιν προσκλήσεως-προτάσεως, των συμπολιτών τους, οι οποίοι τους έκριναν ως άξιους. Η εκλογική διαδικασία θα γίνεται όπως στην αρχαία Αθήνα με κλήρο. Όσοι εκλεγούν, δεν θα έχουν ποτέ ξανά δικαίωμα να είναι στις επιλογές των Ελλήνων, ως υποψήφιοι. Πάνω από όλα όμως, όσοι παρανομήσουν, θα τους αφαιρείται, αμέσως το πολιτικό αξίωμα, και θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Από την στιγμή που ο λαός, δεν γνωρίζει την ιστορία του, και δεν ζει με βάση τις πατροπαράδοτες, Ελληνοχριστιανικές αξίες, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, επιβιώσεως.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός ; Ο Βασίλειος Β (Βουλγαροκτόνος) είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός, διότι επέτυχε το απόλυτο σε όλους τους τομείς, παράλληλα, πολεμούσε πολύ γενναία στην πρώτη γραμμή στα πεδία των μαχών. Ο Βασίλειος έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, σε πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο. Oι επιτυχίες του Βασιλείου του β σε πολιτικό, στρατιωτικό, επίπεδο δεν ήταν ποτέ βασισμένες επάνω στην βαρύτατη φορολογία των φτωχών Ελλήνων υπηκόων. Ουδέποτε το έκανε άλλος βασιλιάς αυτό το πράγμα στον υπέρτατο βαθμό.

Μια στρατιωτική, μια πολιτική, μια κοινωνική επιτυχία για να έχει ηθική αξία, δεν πρέπει ποτέ να επιτυγχάνεται, εις βάρος της οικονομικής ευημερίας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των πολιτών η των υπηκόων.

Ο αυτοκράτορας Βασίλειος Β, μεγάλωσε με δική του μέριμνα όλα τα ορφανά των σκοτωμένων Ελλήνων στρατιωτών στους πολέμους, κατά την διάρκεια της βασιλείας του. Επίσης είχε απαλλάξει όλους τους φτωχούς Έλληνες από όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αποκατέστησε κάθε άλλη αδικία, που είχε γίνει εις βάρος των αδυνάτων, από τους πλούσιους. Υπήρξε μέγας προστάτης όλων των φτωχών, και των αδικημένων. Για αυτό τους έδωσε πλήρη φοροαπαλλαγή, όσα χρόνια κυβερνούσε. Όλες της ετήσιες φορολογικές υποχρεώσεις των αδυνάτων Ελλήνων, όλα τα χρόνια που ήταν εκείνος Βασιλιάς, της πλήρωναν οι πλούσιοι.

Ενδεικτικό ήταν ότι, από τους ισχυρούς, πήρε πίσω όλα τα κτήματα, που είχαν πάρει άδικα από τους φτωχούς και τα επέστρεψε πίσω στους δικαιούχους. Το ίδιο έκανε και με τα Εκκλησιαστικά κτήματα. Όμως ο Βασίλειος δεν σταμάτησε εκεί. Όσοι πλούσιοι εξακολουθούσαν να είναι άδικοι άνθρωποι, ανάλογα με την περίσταση είτε τους αφαιρούσε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας, είτε τους δικαίως τους αποσπούσε ολόκληρη την περιουσία.

Όσα χρόνια κυβέρνησε οι Αυτοκρατορικοί Αετοί πετούσαν νικηφόρα, από την Κάτω Ιταλία, μέχρι την Αρμενία, και από την Μακεδονία μέχρι την Συρία. Όσο ζούσε, οι αιώνιοι και μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνικού έθνους, οι Γερμανοί από τα Δυτικά και οι Σελτζούκοι, από τα Ανατολικά, δεν τολμούσαν, ούτε να αναπνεύσουν. Έτρεμαν ακόμη και στο άκουσμα του ονόματος, του αυτοκράτορα Βασίλειου του Β, για αυτό και ανέμεναν να αποβιώσει, για να επιτεθούν, στην Ελληνική αυτοκρατορία.

Μέχρι και προσωρινό πάπα στην Ρώμη, επέτυχε να διορίσει, με στόχο, να προστατέψει, το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος, από τις επερχόμενες σταυροφορίες, που προετοίμαζαν οι Γερμανοί.

Ενδεικτικό ήταν ότι τις χρονιές 996 και 999 μ.Χ., πολέμησε στο Ανατολικό μέτωπο, τους Αγαρηνούς. Κατά την επιστροφή του, για το Βουλγαρικό μέτωπο, στο πέρασμά του σκορπούσε τον όλεθρο, και ισοπέδωνε τα πάντα. Όλα αυτά τα έκανε ως αντίποινα και νόμιμη άμυνα, για τις σφαγές, τις κλοπές, τους εμπρησμούς, τους βιασμούς, το σκλάβωμα των γυναικών, που έκαναν σε ετήσια βάση, επί πολλούς αιώνες οι Αγαρηνοί εις βάρος, του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού. Εξαιτίας του δυναμισμού, της αποφασιστικότητας και της Φιλοπατρίας, του Βουλγαροκτόνου, το Ρωμαϊκό κράτος, είχε μεγαλύτερη έκταση, δύναμη και ασφάλεια, από την ημέρα που δημιουργήθηκε.

Πότε άλλοτε δεν είχε ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, με το μοναδικό επίτευγμα του Βασίλειου. Από το Αζερμπαϊτζάν μέχρι την Κροατία, ο Βασιλιάς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Το ίδιο και στο εσωτερικό της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, οι πλούσιοι βρισκόταν υποταγμένοι, και ανίσχυροι, κάτω από την πανίσχυρη εξουσία του Αυτοκράτορα.

Η στρατιωτική υπεροχή του Ρωμαϊκού κράτους, επέφερε, την αύξηση της πολιτικής ισχύος, την εδραίωση του Χριστιανισμού και του Ελληνικού πολιτισμού, εντός και εκτός των συνόρων, στις χώρες που ασπάστηκαν την Ορθοδοξία.

Από όλους τους ηγεμόνες, μόνον ο Βασίλειος εφάρμοσε πιστά, το απόλυτο αυτοκρατορικό Ελληνικό-Ρωμαϊκό ιδεώδες, της απεριόριστης δύναμης και πρόνοιας. Κυριολεκτικά φαινόταν να είναι απεσταλμένος του Χριστού, για να αποδείξει, ότι ήταν εφικτό να γίνει η πολιτική θεωρία, της Pax Romana, πράξη.

Αυτή ήταν ένωση των Ορθοδόξων λαών, κάτω από την εξουσία, του Έλληνα Χριστιανού μονάρχη, της βασιλεύουσας, το οποίο έθεσαν ως αξίωμα, οι προηγούμενοι αυτοκράτορες, το επέτυχε, μόνον ο Βασίλειος. Ήταν ο απόλυτος παντοκράτορας του στρατού, των πολιτικών και των Εκκλησιαστικών αξιωματούχων. Η εξουσία του Βασίλειου ήταν πλαισιωμένη, με Θεϊκή παντοδυναμία και ευλογία. Ενδεικτικό ήταν το θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την διάρκεια, των εμφυλίων πολέμων, για να προστατέψει τον νεαρό αυτοκράτορα Βασίλειο, τον Β, κατά την επανάσταση του Βάρδα Φωκά. Πραγματικά δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει, όμοιος του Βουλγαροκτόνου.

Κυριολεκτικά με μια εντολή του Έλληνα αυτοκράτορα, Ρώσοι και Σλάβοι σταμάτησαν τους εχθρούς των Ελλήνων, στην Κάτω Ιταλία, Αρμένιοι πολεμούσαν στον Δούναβη, και Βούλγαροι εγκαταστάθηκαν, στο Βασπρακάν. Η νομοθεσία του, ήταν εξίσου δίκαιη και πολύ σκληρή για την κοσμική και για την Εκκλησιαστική περιουσία.

Καμία διαμαρτυρία δεν τον έκανε ποτέ να αλλάξει γνώμη. Όσες φορές του ζήτησε πίσω, ο Πατριάρχης Σέργιος τα κτήματα της Εκκλησίας και των πλουσίων, ο Βασίλειος, ήταν ανένδοτος και δεν δεχόταν, ούτε καν να συζητήσει, ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επί των ημερών του, δεν υπήρχαν οφίκια-αξιώματα, για ιστορικές προσωπικότητες όπως οι Πατριάρχες Πολύευκτος, Κηρουλάριος και πολιτικοί όπως ο Βασίλειος Λεκαπηνός, ο Ιωσήφ Βρίγγας και ο Μιχαήλ Ψελλός. Σε όλο του, τον αυτοκρατορικό βίο, αντιπαθούσε τις πολυδάπανες τελετές και τις επιδείξεις.

Όταν βρισκόταν στην πρωτεύουσα, ντυνόταν απλά. Για μια και μοναδική φορά ένας Έλληνας βασιλιάς, συγκέντρωσε, τόσες πολλές ικανότητες. Υπήρξε ο πιο αφοσιωμένος και φιλόπονος-φιλόπατρις ηγεμόνας. Ήταν ο βασιλιάς-αυτοκράτορας, με την ακατάλυτη αποφασιστικότητα, την στρατηγική ετοιμότητα του δομέστικου των σχολών, και την σχολαστική ακρίβεια, του λοχία εκπαιδευτή. Ήταν πολύ γενναίος στα πεδία των μαχών, και ήταν ακαταπόνητος στις σωματικές κακουχίες.

Γεωστρατηγική και ιστορία. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

κasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας

Κασιμάτης: Κατάλυση Συντάγματος!
– YouTube
Γ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ . »ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ»
Αρθρο 120 του …
Γιώργος Κοντογιώργης:
Η Ελλάδα είναι
ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής
κατοχής, ντόπιας και ξένης! ΒΙΝΤΕΟ
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 –
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο
Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

loading...