ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΕΣΙΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ Κ-19 ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΗΣΥΧΙΟΥ



Γράφει Μυστικός Μοναχός Ησύχιος

Καθώς αυξάνονται ανά το παγκόσμιο οι φωνές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η κατανόηση για το τι είναι στην πραγματικότητα αυτά τα ενέσιμα

σκευάσματα καθίσταται όλο και περισσότερο επιτακτική, καθότι τα ούτω καλούμενα «εμβόλια» που παρασκευάζονται από όλες τις εταιρείες (πλην της Κινεζικής Sinopharm) και εγχέονται στο αίμα αφορούν περισσότερο γονιδιακές «θεραπείες» παρά εμβόλια κατά ιού, ο οποίος μάλιστα δεν βρίσκεται στο αίμα, αλλά στον πνεύμονα, όπου μάλιστα λένε ότι τον μετρούν από γενετικό υλικό με το ούτω καλούμενο «τεστ» PCR.

Παρόλο όμως που αποτελούν ανέκαθεν αναγνωρισμένη μορφή γονιδιακής «θεραπείας», οι παρασκευαστές αυτών των γενετικών «εμβολίων» (ιδιαίτερα της Moderna και της Pfizer) προσπαθούν τώρα μανιωδώς να αρνηθούν ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία mRNA αφορά κάτι τέτοιο, δηλαδή γονιδιακή «θεραπεία». Αντίθετα, θέλουν τον κόσμο να πιστεύει ότι, η τεχνολογία ανακαλύφθηκε έτσι ξαφνικά, μέσα σε λίγους μήνες, για να «σωθεί» ο κόσμος από την ούτω καλούμενη «πανδημία».

ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ (ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ)

Λόγω του ότι διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο καθένας στο μυαλό του τις έννοιες του εμβολίου έναντι της γονιδιακής «θεραπείας» (και αλλιώς ενεργεί), ένας λόγος, όπως υποστηρίζει ο Δρ. David Martin, που θέλουν τον κόσμο να πιστεύει ότι τα «εμβόλια» «δεν» είναι γονιδιακές «θεραπείες» έγκειται στο γεγονός ότι, όσο τα σκευάσματα αυτά ονομάζονται «εμβόλια» και όσο ισχύει η αδειοδότηση έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει την προσωρινή χρήση τους, το νομοθετικό πλαίσιο της Πολιτείας παρέχει ασυλία στους κατασκευαστές τους κατά πάσης νομικής απαιτήσεως για αποζημιώσεις από βλάβες λόγω παρενεργειών, ή και θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...