«Οσκαρικού» μεγέθους προπαγάνδα για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας!!! Έβαλαν και υποτίτλους, vid


 Η Τουρκία παραδίδει μαθήματα στο Μαξίμου…

Η Τουρκία, η χώρα η οποία στέλνει παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, με προφανή σκοπός την ισλαμοποίηση συγκεκριμένων περιοχών, τις οποίες εποφθαλμιά (βλ. νησιά Αιγαίου Θράκη) διατυπώνει συνεχώς πρωτοφανείς κατηγορίες κατά της Ελλάδας για το μεταναστευτικό.


Συχνά-πυκνά, αξιωματούχοι της Άγκυρας ισχυρίζονται ότι η ελληνική πλευρά επιδεικνύει απάνθρωπη συμπεριφορά κατά των παράνομων μεταναστών, ενώ η Τουρκία είναι η χώρα που στρατολογεί και εκπαιδεύει τουρκόφωνους και μη μουσουλμάνους (βλ. Σομαλία), προκειμένου να «εισβάλλουν στην Ελλάδα.


Η όλη προσπάθεια γίνεται δυσμικά με τις ευλογίες των διεθνιστών, οι οποίοι δείχνουν να στηρίζουν την μαζική έλευση φτωχών μουσουλμάνων στην Ευρώπη.


Αυτή την φορά οι Τούρκοι ξεπέρασαν κάθε όριο προπαγάνδας, γυρίζοντας μέσω του κρατικού τους ενημερωτικού δικτύου «TRT» αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ, το οποίο μάλιστα έχει υποτιτλιστεί και στα Ελληνικά.


Σε αυτό καταγγέλλουν την εξαφάνιση… παιδιών μουσουλμάνων και απαιτούν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες. Μάλιστα, χρησιμοποιούν την φωνή της Φεντερικάς Τοσκάνο, επικεφαλής του Τμήματος Υπεράσπισης και Μετανάστευσης στο Missing Children Europe, για να ζητήσουν «ίσα δικαιώματα» για τα παιδιά των παράνομων μεταναστών  (μερικά από αυτά παρουσιάζονται ως ανήλικα, ενώ δεν είναι) με εκείνα των ντόπιων ως «λύση» στο υπαρκτό, εν μέρει, πρόβλημα των εξαφανίσεων παιδιών, προφανώς από συμμορίες Trafficking!


H Τουρκία αξιοποιεί κάθε σταγόνα συγκυριών, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδιά της. Με το βίντεο που θα δείτε θα συμφωνήσουν πολλοί… «προοδευτικοί» εντός Ελλάδας!


Όπως θα δείτε στις εικόνες δείχνουν ελάχιστα παιδιά:


Δεν υπάρχουν σχόλια :