Ο ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ : ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!

 Τελικά, κανέναν δεν είχε χεσμένο ο εφοπληστής. Είναι, απλά, χεσμένος ο ίδιος. Και γι’αυτό έσπευσε, άρον-άρον, να ανασκευάσει. Επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι δεν εννούσε επουδενί τον Μητσοτάκη.

Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, να έχει χεσμένους τους εκάστοτε  πρωθυπουργούς, τις κυβερνήσεις και την Ελλάδα ο εφοπληστής ;;; Όχι μόνον ο συγκεκριμένος, αλλά ο οποιοσδήποτε….

Μπορείς να έχεις χεσμένο ένα πολιτικό σύστημα που νομοθετεί τα πάντα όλα στα μέτρα των συμφερόντων σου ;;; Και μια χώρα που σου επιτρέπει να κάνεις τον τζάμπα μάγκα, μέσα από την ειδικά θεσμοθετημένη ασυδοσία του ΑΝ 89/1967 ;;; Σε ποια άλλη Μπανανία της Ευρωζώνης, του Target2 και του Swift Code σε ευρώ, θα μπορούσες να πλένεις, να στεγνώνεις και να σιδερώνεις, όλα εκείνα τα περίεργα έσοδα των αδήλωτων πόρων της ναυτιλίας, που αν δεν υπήρχαν δεν θα είχες ποτέ ασχοληθεί με το σπορ, αφού από εκεί βγαίνουν τα λεφτά ;;; Που αλλού, εντός Ευρωζώνης, αποθησαυρίζεται, αποχρωματίζεται και επενδύεται ασφαλέστερα ο μαύρος πλούτος των λαθρεμπορίων, των όπλων, των τοξικών αποβλήτων και των ναρκωτικών ;;;  

Κανέναν, λοιπόν, δεν έχει τη πολυτέλεια να έχει χεσμένο ο εφοπληστής. Επειδή, απλά, δεν μπορεί. Γιατί, αν μπορούσε, δεν θα ήταν αναγκασμένος να σκορπάει τα λεφτά που μόνον εκείνος γνωρίζει πως μάζεψε, χρηματοδοτώντας κόμματα, βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς, εφημερίδες, τηλεοράσεις, ιστοσελίδες, showbiz, ιδρύματα, ΜΚΟ, ψευτοφιλανθρωπίες, κλπ, δλδ μια ολόκληρη παρασιτική αυτοκρατορία οικονομικής αφαίμαξης, της οποίας οι ισολογισμοί γράφουν μόνον έξοδα και ζημίες. Αν, όντως τους έχεις χεσμένους, όπως λες, τότε γιατί να το κάνεις ;;;

Δεν μπορείς, λοιπόν, μπάρμπα, να χέσεις κανέναν. Γιατί, αν το κάνεις, θα πρέπει, αν πρώτα καταφέρεις να γλυτώσεις την φυλακή, να ξεχάσεις την θάλασσα και να μάθεις να βγάζεις λεφτά στην στεριά. Όπου, αποδεδειγμένα, με ότι ασχολήθηκες, έχασες ότι λάφυρο επένδυσες από τις πειρατείες, την λάθρα και το αφορολόγητο της ναυτιλίας.

Και, επειδή, ο γέρος πηγαίνει, είτε από χέσιμο, είτε από πέσιμο, προσοχή στο χέσιμο, γιατί γλιστράει και σε στέλνει απ’ ευθείας στο πέσιμο. Και, μάλιστα, αδιάβαστο…. Ξεσκατώσου λοιπόν καλά μπάρμπα και βρες και κάποιον να σε σκουπίσει !!!

https://www.kinima-ypervasi.gr

loading...