Απαράδεκτη η ομιλία του Γιάννη Λοβέρδου. Παραίτηση και όχι μόνο συγγνώμη

Γενικά οι ομιλίες αυτού του βουλευτή είναι υποκριτικές. Παλαιότερα έβαζε αναρτήσεις τον FB και έλεγε τα ρασοφόρα λαμόγια . Τώρα βγάζει φωτογραφίες με ιερείς για ψήφους. Έβγαινε στην τηλεόραση και έλεγε ότι δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ του και να πιει καφέ. Ζητιάνευε να τον βοηθήσουν να βγει βουλευτής γιατί δεν εχει καθόλου λεφτά και έχει δάνειο 920 χιλιάδες ευρω.

Τώρα θα μου πείτε ο Μητσοτάκης έχει ένα εκατομμύριο δανειο. Της ίδιας κλίκας είναι για αυτό βάζει συνέχεια αναρτήσεις και κολακεύει τους μητσοτακηδες. Τον έχει στεφανώσει η Ντόρα και τους έχει βαφτίσει την κόρη.

Αναξιοπρεπής είναι συνέχεια παίζει θέατρο για να βγάλει μισθο. Ο ίδιος έλεγε οτι δεν έχει πτυχίο Νομικής, δεν μπόρεσε να το πάρει, τώρα λέει ψέματα οτι έχει.

Έχει βγάλει πολύ χρήμα, όχι έντιμα. Έτρωγε στο Κολωνάκι στο πιο ακριβό, κάποτε, που έπιανε έναν καναπέ μόνος τους, πρωί μεσημέρι βράδυ, έτρωγαν οικογενειακώς και δήλωνε 1500 ευρω μηνιαίως.

Τώρα λεει οτι μπορεί να βρίζει τη γυναικά του και να αγαπάει τα παιδια του. Δεν είναι αγάπη αυτή. Αν βρίζεις τη μάνα των παιδιών σου σημαίνει οτι δεν αγαπάς τα παιδιά σου. Έχεις μόνο έναν εγωισμό επειδή έχουν το επώνυμο σου και πληρώνεις. Δεν τ αγαπάς.

Μόνο θέατρο σε όλα παίζει ο τύπος αυτός. Δεν προσφέρει τίποτα, για να τον πληρώνουμε, πρέπει να παραιτηθεί και ο κόσμος τον όποιο κοροϊδεύει να μην το ξαναψηφίσει. Μόνο τους μητσοτακηδες επαινεί, για να τον προωθούν, ως ανάξιο.

Εκπαιδευτικος


loading...