H ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ


 
Tης Λέττας Καλαμαρά - 


Η καταστροφή της Ελλάδας είναι ανείπωτη. Ο παγκόσμιος πόλεμος ενάντια στο COVID-19 φέρνει στο προσκήνιο έναν νέο κόσμο, όπου η Ελλάδα είναι μία κατεστραμμένη χώρα, απλά. Ο μεγαλύτερος όλεθρος δεν είναι η οικονομική καταστροφή και ο εθνικός εκφυλισμός. Η απόλυτη καταστροφή είναι η επιβίωση της παρασιτικής ελίτ των αρίστων, των εντολοδόχων των αποικιοκρατών που η βασική μέριμνά τους είναι ο πλουτισμός και η διαιώνιση του είδους τους εις βάρος του λαού.

Για αυτούς τους ντόπιους και κατοικούντες στην αλλοδαπή προύχοντες του ελληνισμού η χώρα αποτελεί μία μάζα αμόρφωτων και άξεστων ραγιάδων που οφείλουν να τους υπακούν ανά τους αιώνες. Ο ελληνικός λαός αποτελεί ένα εμπόρευμα στη συναλλαγή τους με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που φωλιάζει στις αυλές και τα σαλόνια της Ευρώπης.


Η νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιοποίησης για την ντόπια νομενκλατούρα που δεν υπερβαίνει μερικές δεκάδες χιλιάδες  στο σύνολό της και οι οποίοι λυμαίνονται το Κράτος αποτελεί τη χρυσή ευκαιρία για άλλη μία ευκαιρία εθνικού ξεπουλήματος. 


Το παγκόσμιο όραμα της αθεϊας, της άφυλης ζωης και της διάλυσης της οικογένειας με την υπερδοξασία του ατόμου αποτελεί τον αυτοσκοπό για την επόμενη εποχή του COVID-19. Με τον αποχωρισμό του ανθρώπου από το Θεό, την αναπαραγωγή με τεχνητά μέσα και την απομόνωση του ατόμου η διαμόρφωση του ουρανού σε ένα γκρίζο μοτίβο με τον άνθρωπο δούλο φαντάζει όνειρο εφικτό για τη Διεθνή Μαφία.


Ασφαλώς το μοντέλο της νέας τάξης δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη μηχανή σε ένα ρόλο εξουσιαστή και τη μοντελοποίηση της κοινωνίας ως ένα νέο πρότυπο επιβίωσης. Μέσα από την επιλεκτική διάθεση της Γης στους εκλεκτούς του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος η πλειονότητα του ανθρώπινου είδους καθίσταται παρείσακτη και επικίνδυνη. Αναζητείται μέθοδος εξολόθρευσης της και αραίωσης  των πυκνοκατοικημένων περιοχών πρωτίστως.


Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο νέος Χίτλερ αναδύεται και δεν θα αργήσει να έρθει και ο ευγονισμός ως τελική λύση από την άρχουσα τάξη. Ασφαλώς απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση αναδεικνύεται πλέον η κλίση της κεφαλής του ανθρώπου προς τα κάτω και η σταδιακή μετατροπή του στις επόμενες γενεές σε ένα ερπετό που θα προσκυνάει τη διεθνή ελίτ.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την αντικατάσταση του Θεού από την Επιτροπή των Ειδικών, στη συνέχεια από την εκλογή του ενός έως το διορισμό του εκλεκτού ως εξουσιαστή όλων και ας υποδεχθούμε ως υπέρτατο αγαθό την Υγεία στη θέση της Ελευθερίας. Έτσι και οι ήρωες πια δεν θα είναι αυτοί που θυσιάζονται για την ελευθερία αλλά αυτοί που υποτάσσονται για την υγεία.


Ένας νέος Κόσμος ξημερώνει, πιο φρικιαστικός ίσως, μα πιο κυνικά αληθινός ασφαλώς. 


Ένας νέος Κόσμος που ο καθένας φανερώνει το αληθινό πρόσωπο της ψυχής του καθημερινά.


Ένας νέος Κόσμος που δεν θα μπορούσε να μην έχει Ελλάδα. Τον Λεωνίδα και τον Εφιάλτη όπως πάντα και εις το διηνηκές ώστε να ομορφαίνει την ιστορία του ανθρώπινου είδους.


Αλήθεια τι νόημα και αξία θα είχε η απόλυτη Γνώση χωρίς την απόλυτη Ψυχή, κύριε Καθηγητά μου. Χωρίς το Εγώ που διαχωρίζει τον Άνθρωπο δημιούργημα από τον Άνθρωπο προϊόν μίας γραμμής μαζικής παραγωγής ενός μαθηματικού μοντέλου στα εργαστήρια της μετά-Covid19 εποχής.


Η ματαιότητα των αρίστων συνεχίζεται δυστυχώς και αυξάνει τον ιό μέσα στις ακαθαρσίες, τα λύμματά μας καθημερινά όλο και περισσότερο εμποδίζοντας να βγάλουμε τα τραπεζάκια έξω λοιπόν. Λύμματα που πηγάζουν από τα ακριβά γαλλικά σαλόνια τα γεμάτα σκόνη και παραισθήσεις εκβάλλονται και ξεπλένονται στο Αιγαίο Πέλαγος της ανθρωπότητας.     


Καλή αυριανή στο άνοιγμα του Λυκείου του Αριστοτέλη. Στο αύριο της Ελλάδας, που τόσο θέλουν να υποτάξουν στο δόξα πατρί της πατρίδας τους, να γονατίσουν, να διαχωρίσουν, να ευνουχίσουν.


Εις μάτην, Μαντάμ "Ο" με τα παραμορφωμένα τσιράκια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :