Οι πνευμολόγοι Flavian Grosan και Λεωνίδας Στέλλας αποκαλύπτουν... Τα λάθη των νοσοκομείων που "κοστίζουν" ανθρώπινες ζωές...!!


Οι δύο αυτοί καταξιωμένοι πνευμονολόγοι έχουν πετύχει κάτι πολύ ενδιαφέρον... Η Ρουμάνα πνευμονολόγος κατάφερε με τις ιατρικές της γνώσεις να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς της με Covid-19 οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 1000... Στο νοσοκομείο της Ρουμανίας όπου δραστηριοποιείται η ίδια και η ιατρική της ομάδα δεν είχε ούτε έναν θάνατο Covid...!!! Τεράστιο είναι και το κατόρθωμα του πνευμονολόγου Λεωνίδα Στέλλα που κατάφερε να δώσει αρκετά εξιτήρια μέχρι και σε 85άχρονους... Το νοσοκομείο της Πάτρας όπου εργάζεται αυτός και η ιατρική του ομάδα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων Covid σ' όλη την Ελλάδα... Και ίσως και στην Ευρώπη. Οι δύο αυτοί έμπειροι πνευμονολόγοι πέτυχαν τα θετικά αποτελέσματα τους αντιμετωπίζοντας τις πνευμονίες από Covid-19 όπως και τις υπόλοιπες που προέρχονται από ιογενή λοίμωξη...!!!


Πνευμονολόγος Flavian Grosan:
1) Eφαρμόζω το παραδοσιακό πρωτόκολλο για έναν ασθενή με πνευμονία από ιογενή λοίμωξη και όχι το πρωτόκολλο Covid-19 που "σκοτώνει" τους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία.
2) Χορηγώ φάρμακα όπως η Κλαριθρομυκίνη ενώ απαγορεύω την χορήγηση Kaleta και Κωδεΐνης.
3) Αποφεύγω την διασωλήνωση και όταν είναι απαραίτητο χορηγώ 2-3 λίτρα οξυγόνου ανά λεπτό και όχι 20 λίτρα υπό πίεση, που οδηγούν σε θάνατο.


Η διασωλήνωση, η χορήγηση οξυγόνου υπό πίεση άνω των 20 λίτρων, τα αντιικά της Καλέτρα και η κωδεΐνη ως αντιβηχικό, σκοτώνουν τους εισαγόμενους στις ΜΕΘ.

https://evaggelatos.com/?p=19925Η πνευμονολόγος Flavia Groșan κατήγγειλε ότι : « το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία είναι αυτό που "σκοτώνει" τους ασθενείς».

https://www.zougla.gr/ygeia/article/pnevmonologos-sti-roumania-ipostirizi-pos-8erapevi-as8enis-me-covid-me-klasikes-8erapiesOradea doctor: hospital Covid protocols are what’s killing patients

https://visegradpost.com/en/2021/03/30/oradea-doctor-hospital-covid-protocols-are-whats-killing-patients/


Πνευμονολόγος Λεωνίδας Στέλλας:
1) Θεωρώ ότι σχεδόν οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν.
2) Η Covid-19 δεν είναι θανατηφόρα νόσος.
3) Θεωρώ γελοίο να "πεθαίνουν" ασθενείς από κορωνοϊό.


Ομάδα Λ. Στέλλα Νοσοκομείου «Αγίου Ανδρέα» Πάτρας: «Εμείς Δεν Τους Διασωληνώνουμε Αλλά Τους Θεραπεύουμε»
https://www.ksipnistere.com/2020/12/blog-post_403.htmlΛ. Στέλλας: 50% λιγότερες διασωληνώσεις υπό προϋποθέσεις.

https://dailypharmanews.gr/site/post/17617/L--Stellas:-50tis-ekato-ligoteres-diasolinoseis-upo-pro%CF%8Bpotheseis--Δεν υπάρχουν σχόλια :