ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΣΟΚ ΣΕ ΝΑΤΟ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΙΚΗ

Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…

“Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε” Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Η κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Δύσης με φόντο την αντιπαράθεση της Ρωσίας με την Ουκρανία παίρνει φωτιά και όπως φαίνεται τα επόμενα 24ώρα θα είναι κρίσιμα.

Μετά τις ΗΠΑ και η Τσεχία ξεκίνησε διπλωματικό «πόλεμο» με την Ρωσία.

Μόλις το περασμένο Σάββατο η Τσεχία θυμήθηκε την έκρηξη μιας αποθήκης η οποία είχε συμβεί πριν από…7 χρόνια (το 2014)και κατηγόρησε για την έκρηξη αυτή την Ρωσία απελαύνοντας τελείως παράλογα 18 Ρώσους διπλωμάτες.

Φυσικά τότε που είχε συμβεί η έκρηξη η Τσεχία είχε κατηγορήσει για δολιοφθορά τον ιδιοκτήτη της…αποθήκης αλλά μάλλον μετά από 7 χρόνια φανταζόμαστε πως θα το έψαξε καλύτερα το θέμα και θα σιγουρεύτηκε πως τελικά φταίει η Ρωσία για την έκρηξη(η μάλλον ο λαός το λέει αφορμή έψαχνε ο γάιδαρος να ρίξει το σαμάρι).

Η Μόσχα αποφάσισε ως απάντηση στην Πράγα και στην απέλαση διπλωματών της, να απελάσει 20 Τσέχους διπλωμάτες.Η Ρωσία ζήτησε σε 20 Τσέχους διπλωμάτες να φύγουν από τη χώρα πριν από τις 19 Απριλίου ως απάντηση στις απελάσεις της Πράγας, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή το βράδυ. Νωρίτερα, ο Τσέχος πρέσβης στη Ρωσία κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπως ανέφερε πηγή σε δημοσιογράφους στη Μόσχα.

Βρετανικά πολεμικά πλοία θα κατευθυνθούν στη Μαύρη Θάλασσα τον Μάιο για “αλληλεγγύη” στο Κίεβο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...