Κυριάκος Τόμπρας σε Σύριζα: “Είστε κότες και χ@στες” & οι λοιποί διάλογοι της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Νίκο Παπππά !

Πολλά ειπώθηκαν την πρώτη μέρα της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για το Νίκο Παππά που εμφανώς καταδεικνύουν το πόσο οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων τελικά είναι τα…. “παιδιά για τα θελήματα” μιας νοσογόνου για την Ελλάδα επιχειρηματικο-τραπεζικής ελίτ που κινεί τα νήματα….!
Και είναι αυτοί οι ίδιοι οι άνθρωποι (;;;) που το παίζουν τσάμπα μάγκες στους Έλληνες πολίτες, κατηγορώντας τους ως “μπαταχτσήδες”… “τεμπέληδες”, … “στρατηγικούς κακοπληρωτές” … ‘ανυπάκουους’.. ‘εθνικιστές’ …., ‘ρατσιστές’ και άλλα πολλά…. Κι όπως το ψάρι δεν θα σταματήσει να βρωμάει από το κεφάλι… κι όπως και ο ήλιος δεν θα σταματήσει ν’ ανατέλλει από την ανατολή έτσι κι αυτοί δεν θα σταματήσουν να κράζουν και να κορδώνονται ως ‘σωτήρες’ του Ελληνικού έθνους που αυτοί οι ίδιοι το έχουν καταστρέψει και βέβαια κατά παραγγελία των εντολέων τους…. !

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Θεοδώρα Τζάκρη απηύθυνε ερώτηση στον κο. Κυριάκο Τόμπρα, μάρτυρα που κατέθετε στην Προανακριτική Βουλή για τον Νίκο Παππά. Και παρά την προειδοποίηση από πλευράς του κ. Τόμπρα, η κα. Τζάκρη επέμενε εμφατικά στην … ερώτησή της ! Αναρωτιέμαι…., δεν βρέθηκε κάποιος να της πει …”κλείστο, μη ρωτάς ;;;”

Εν τέλει διημείφθη έτσι ο παρακάτω διάλογος :


ΤΖΑΚΡΗ : Κε μάρτυρα, αφού όπως λέτε ήταν από πίσω το Μαξίμου και η CCC , τότε γιατί ο Καλογρίτσας δεν πήρε άδεια ;;;

ΤΟΜΠΡΑΣ : Είστε σίγουρη ότι θέλετε να σας απαντήσω ;;;

ΤΖΑΚΡΗ : Ναι.

ΤΟΜΠΡΑΣ : Ακούστε τα λοιπόν αφού τα θέλετε. Επειδή είστε κότες και χέστες. Και μόλις λίγο κουνήθηκαν ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, και οι υπόλοιποι, εσείς καθίσατε στα 4 στους νταβατζήδες που βρήκατε από τους προηγούμενους, γιατί δεν είχατε τα κότσια να φτιάξετε δικούς σας. Είστε παγκόσμιο φαινόμενο να έχετε από πίσω την CCC και να καταφέρετε να μην φτιάξετε κανάλι. Πιο ηλίθιοι από εσάς δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη. Για Νόμπελ βλακείας πρέπει να σας προτείνουν.

ΠΟΛΑΚΗΣ : Τώρα το παράκανες.

ΤΟΜΠΡΑΣ : Τι παράκανα ;;; Θες να ακούσεις και τα υπόλοιπα ;;; Όταν ήρθαμε εδώ στην Βουλή, μαζί με το Νικολόπουλο, και σας παρακαλάγαμε τους Συριζαίους να έρθετε μάρτυρες στις μηνύσεις για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, εσείς σφυράγατε κλέφτικα για να μην χάσετε τα στασίδια στα κανάλια. Έτσι λειτουργούσατε στα πάντα όλα. Μην με αναγκάζεις να πω και άλλα.…….κι επειδή τα παραπάνω ΔΕΝ συνιστούν τα μόνα που ειπώθηκαν … διαβάστε πιο κάτω την κατάθεση του Κ. Τόμπρα για Καλογρίτσα, Χούρη.

Ο Κυριάκος Τόμπρας ήταν ο πρώτος μάρτυρας…. Δεν ξέρω με ποιο πόδι μπήκε στην αίθουσα…. Σίγουρα όμως τους …. έστειλε αδιάβαστους αναδεικνύοντας το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό κατεστημένο.

Εν προκειμένω και σε ότι αφορά τo project “Syriza channel” που αποτελούσε τον διακαή πόθο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτά τα συγκλονιστικά κατέθεσε ο Κυριάκος Τόμπρας :


Με πλησιάζουν λοιπόν τον μήνα Ιούλιο του 2016 -σας λέω και πού συγκεκριμένα- στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Στον Αστέρα Βουλιαγμένης κάθε χρόνο η CCC κρατάει ίσα με δεκαπέντε σουίτες, γιατί έχει ανθρώπους φιλοξενούμενους απ’ όλο τον κόσμο που διαμένουν εκεί.

Με καλούν λοιπόν στον Αστέρα Βουλιαγμένης και μου λένε «Ξέρεις κάτι; Ο μεγάλος –θα σας πω τώρα ποιος είναι ο μεγάλος- ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες». Επειδή λοιπόν οι μεγάλοι στη CCC είναι τρεις, τα τρία αδέρφια Tawfic Khoury, Samer Khoury και Wael Khoury, τους ρωτάω «Ποιος από τους τρεις, ο μεγάλος;» και μου λένε ο κ. Samer. Συγκεκριμένα, επειδή οι άνθρωποι με τους οποίους μιλούσα είναι Άραβες, μου είπαν το κ. Samer, με τα ελληνικά που μιλάνε.

Διότι ξέρετε τι σημαίνει «γνωρίζω»; Γνωρίζω σημαίνει ότι είμαι μπροστά παρών, βλέπω και ακούω την ώρα που ο Παππάς ή ο κάθε Παππάς συμφωνεί κάτι με τον Καλογρίτσα ή τον κάθε Καλογρίτσα. Εγώ παρών σε συζήτηση Παππά και Καλογρίτσα δεν υπήρξα ποτέ. Παρών σε συζήτηση Χούρι και Καλογρίτσα δεν υπήρξα ποτέ. Να έρθω και να σας επιβεβαιώσω τι; Τα κουτσομπολιά και τα ακούσματα;

Τώρα ενδέχεται ο Καλογρίτσας -απ’ αυτά που έχω δει- και να μπορούσε να βάλει και να μην ήθελε. Γιατί ο Καλογρίτσας μην ξεχνάμε ότι έκανε την εταιρεία πριν προκύψουν οι Χούρι με 8,5 εκατομμύρια κεφάλαιο.

Αφού ήξερε και ο Στουρνάρας από πού ήρθαν τα λεφτά και ο Πανταλάκης από πού ήρθαν τα λεφτά και ο Ρουμελιώτης από πού ήρθαν τα λεφτά και ο Δραγασάκης από πού ήρθαν τα λεφτά, όλοι το ήξεραν. Δεν βγήκε ένας να κάνει μία δήλωση ότι τα χρήματα δεν είναι δάνειο της Attica Bank. Ούτε η Attica Bank βγήκε να διαψεύσει ότι τα λεφτά δεν ήταν δανεικά.

Περιμένω τώρα να πάρω οδηγίες από τον Καλογρίτσα, πώς θα προχωρήσουμε με τα υπόλοιπα λεφτά. Μου έρχεται, λοιπόν, ο Καλογρίτσας μεσοβδόμαδα –εγώ τον είδα Δευτέρα, μου ήρθε Τετάρτη, Πέμπτη, δεν θυμάμαι τώρα- στο INTERCONTINENTAL –σας λέω και που- και κάνουμε ένα ραντεβού και μου λέει το εξής. Θα σας το πω, όπως μου τα είπε, για να γραφτούν στα Πρακτικά. Μου λέει: «Κυριάκο…», του λέω: «Τι είναι;». «Πες τους να πάνε να γαμηθούνε». Του λέω: «Τι λες, ρε; Είσαι με τα καλά σου;». «Αυτό που σου είπα». Του λέω: «Γιατί Χρήστο μου, να τους πω αυτό;». «Τώρα, έχουμε όσα λεφτά θέλουμε». «Πού τα βρήκαμε, βρε αδελφέ; Μέχρι χθες, κάναμε σλάλομ να φέρουμε τρία εκατομμύρια. Τώρα, έχουμε όσα λεφτά θέλουμε;». Μου λέει: «Να τους πεις ότι εάν δεν θέλουν να προχωρήσουν…» γιατί είχε πληροφορηθεί κι αυτός ότι είχαν φοβηθεί και ότι ήθελαν να κάνουν πίσω «…θα βρούμε λύση να πάρουν πίσω και τα τρία εκατομμύρια. Αν θέλουν όμως να μείνουν, θα μείνουν μέχρι το τέλος». Του λέω: «Ρε συ, Καλογρίτσα, πας καλά; Είναι δυνατόν να πάω επάνω στους ανθρώπους στο Μαρούσι και να τους πω αυτές τις βλακείες που μου λες, για να μην πω καμιά άλλη κουβέντα; Θα πάω να τους πω αυτό που μου είπες, να πάνε να… και να τους δώσεις και πίσω τα λεφτά; Είσαι με τα καλά σου; Από πού θα τα βρεις τα λεφτά; Πού τα βρήκες τα λεφτά;».

Κι εκεί, λοιπόν, αρχίζει ο Καλογρίτσας να μου σκάει το ποίημα. «Όλοι με παρακαλάνε». «Ποιος σε παρακαλάει, Καλογρίτσα;». «Με παρακαλάει ο Μαρινάκης, με παρακαλάει ο Σαββίδης, με παρακαλάει ο Κοντομηνάς». «Τι σε παρακαλάνε, Καλογρίτσα;». «Να μου πάρουν την άδεια». «Δηλαδή, τι εννοείς;». «Αφού έμειναν απ’ έξω, θέλουν τώρα να μου πάρουν την άδεια, να μου την αγοράσουν. Όχι, εγώ δεν πουλάω». «Και τι κάνεις;», του λέω. «Θα τους βάλω μέσα, αλλά εγώ το 51». «Κάτσε, ρε μεγάλε…» του λέω «…θα πας εσύ στον Κοντομηνά…».

Του λέω: «Θα πας εσύ στον Κοντομηνά; Τον Σαββίδη δεν τον ξέρω, αλλά απ’ αυτό που βλέπω καταλαβαίνω τι είναι ο Σαββίδης. Δεν είναι παιδάκι ο Σαββίδης να πας να παίξεις. Θα πας όμως στον Κοντομηνά που ξέρω, όπως ξέρω τον εαυτό μου, που ξέρω τι έχει κάνει πενήντα χρόνια στις ασφάλειες και θα πας εσύ στον Κοντομηνά να του πεις ότι αυτός θα βάλει λεφτά και εσύ θα είσαι ο νταβατζής του με το 51%; Και θα σε ακούσει ο Κοντομηνάς; Θα σε πετάξει από πάνω κάτω». Μου λέει: «Όχι, έχω κανονίσει. Έχω συνεννοηθεί». «Ρε, Καλογρίτσα, κάτσε καλά».

Να μη σας τα πολυλογώ, έτσι πήγε η ιστορία μέχρι την Παρασκευή, γιατί τα φέρνει ο διάολος και είναι πάλι Παρασκευή και πάλι Δευτέρα λήγει η προθεσμία για να κατατεθούν τα 17,5 εκατομμύρια.

Ο Καλογρίτσας, λοιπόν, μέχρι την Παρασκευή είναι δισεκατομμυριούχος. Λέει «Να πάτε να γαμηθείτε εσείς οι υπόλοιποι, τώρα που θέλετε να βάζετε…» και αυτά. Την Παρασκευή με παίρνει στο τηλέφωνο και μου λέει: «Επειγόντως ραντεβού στο INTERCONTINENTAL». Πηγαίνω ξανά στον INTERCONTINENTAL και μου λέει: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις την Παρασκευή, πρέπει τη Δευτέρα να έχουμε 17,5 εκατομμύρια». Κι εκεί του είπα εγώ: «Άντε … κι εσύ και τα 17 εκατομμύρια».


ΠΗΓΉ : EREPORTAZ

Δεν υπάρχουν σχόλια :