Έκαψαν μάσκες! Τεράστιο μήνυμα κατά του διεθνισμού από οικογένειες, vid Αντίδραση καθώς πλέον οι προθέσεις έχουν γίνει φανερές…

Κόσμος ανά τον πλανήτη αντιδρά, καθώς οι «ειδικοί», ανά τον κόσμο μαζί με τις κυβερνήσεις εκτίθενται καθημερινά στα μάτια των πολιτών.


Στην βορειοδυτική πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Αϊντάχο, οιοκένειες, οι οποίες πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές που επιβάλλονται με αφορμή τον κορωνοϊό,  συγκεντρώθηκαν έξω από το κρατικό Καπιτώλιο το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν για τα εθνικά Lockdown που εξακολουθούν να ισχύουν σε πολλά μέρη της χώρας, διαλύοντας την οικονομία.


Άλλωστε ο θεσμός της οικογένειας πλήττεται βάναυσα από τις διεθνιστικές πολιτικές, οι οποίες έχουν ως στόχο να «σπάσουν» τον θεσμό και να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία, βασισμένη σε διαφορετικά πρότυπα.


Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, πάνω από εκατόν πενήντα άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Κρατικό Καπιτώλιο του Αϊντάχο στο Μπουάζ για να στείλουν μήνυμα ενάντια στις «δυνάμεις έκτακτης ανάγκης» του Κυβερνήτη Μπραντ Λτλ και κατά των Lockdown!


Κάποιες οικογένειες ξεκίνησαν να καίνε μάσκες, δείχνοντας πως λένε «όχι» σε κάτι που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «φίμωτρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :