Βρωμάει η δουλειά - Ευτυχώς που η Siemens έβγαλε self test: Ανοίγουν τα σχολεία μετά από τεστ Covid από την Siemens


 Στην απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία στις 5 Απριλίου αλλά αφού πρώτου οι μαθητές κάνουν το self test κάθε Δευτέρα της Siemens, προχωρά η κυβέρνηση!


Αν και η εξέλιξη αναμφίβολα είναι θετική το ρώτημα είναι γιατί περιμένανε να ανοίξουν τα σχολεία αφότου οι «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα« Siemens, η οποία είχε κάποτε δωρίσει και την οικοσκευή στο πολιτικό γραφείο του νυν πρωθυπουργού, Κ.Μητσοτάκη, θέσει σε μαζική παραγωγή το self test για ανίχνευση του Covid 19.


Δεν υπήρχανε πριν self test ή απλά test για να κάνουν οι μαθητές και να ξεκινήσουν τα σχολεία; Υπήρχαν, αλλά προφανώς είναι πιο «γλυκό» το self test της Siemens για την κυβέρνηση.


Στο τραπέζι των λοιμωξιολόγων συζητείται και η πρόταση της κυβέρνησης για άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων και με το αυτοκίνητο, ακόμη και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Οι πληροφορίες θέλουν η επιτροπή να έχει δεχθεί αιτήματα από τέσσερα υπουργεία για χαλάρωση του lockdown και άνοιγμα των καταστημάτων.


Κατά τη σημερινή ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά θεωρείται βέβαιη η παράταση του lockdown για μια ακόμη εβδομάδα, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης θα παρουσιάσει το σχέδιο για τα self test.

Δεν υπάρχουν σχόλια :