Αυτοί «ευλογούν» την επόμενη κυβέρνηση! Η λεπτομέρεια που ελάχιστοι πρόσεξαν

 Ο λιτός βίος είναι εδώ…

Την πρόταση για το… νέο ΕΣΥ παρουσίασε προσφάτως ο ΣΥΡΙΖΑ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας.

Η είδηση όμως βρίσκεται αλλού! Στην συζήτηση, που ακολούθησε της παρουσίασης των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα, έδωσαν το «παρών» οι «ειδικοί», τους οποίους… «συμβουλεύεται» και η κυβέρνηση.

Ανάμεσά τους η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, ο Καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ Όθωνας Ηλιόπουλος, ο επίκουρος καθηγητής πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Ιωάννης Καλομενίδης και ο ομότιμος καθηγητής Παιδοψυχιατρικής, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.

Τι σημαίνει αυτό;;;

Πως ο κορωνοϊός ενδεχομένως αποτελέσει την τέλεια δικαιολογία, η οποία θα προταχθεί, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη «οικουμενικής κυβέρνησης», καθώς οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και άρα χωρίς το μπόνους των έξτρα εδρών για το πρώτο κόμμα, κάτι που μέχρι πρότινος ευνοούσε την δημιουργία αυτοδύναμων κυβερνήσεων.

Η επιτροπή «ειδικών» λοιπόν θα «ευλογήσει» την όποια συγκυβέρνηση των… αντιθέτων με την κα Λινού και τον κ. Μόσιαλο να δίνουν άρωμα ΠΑΣΟΚ.

Και κάτι άλλο: Πληροφορίες θέλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη του λιτού βίου να τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και να εξετάζεται η επαναπροσέγγιση! Ο «ρήτορας» του λιτού βίου ετοιμάζεται να «τελειώσει» το έργο του! Στην επόμενη κυβέρνηση των ειδικών όλοι οι καλοί χωράνε.

loading...