Κυρίες και κύριοι, η διεθνιστική τάξη πραγμάτων έχει για εσάς ένα μήνυμα


 Αυτοί που σκόρπισαν τον θάνατο, ενδιαφέρονται για την ζωή;;;

«Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 είναι πιθανόν πολύ καλό, αλλά η ανεξάρτητη αμερικανική επιτροπή που επιβλέπει τις κλινικές δοκιμές εξέφρασε ανησυχία για τον τρόπο που η φαρμακοβιομηχανία παρουσίασε τα δεδομένα της σε δελτίου Τύπου αυτή την εβδομάδα». Αυτά δήλωσε χθες, 23 Μαρτίου, ο διεθνιστής Αμερικανός υγειονομικός αξιωματούχος, Άντονι Φάουτσι.


Την ίδια ώρα οι παρενέργειες και οι θάνατοι μετά από εμβόλια, όχι μόνο της Astrazeneca, στην οποία έχει επικεντρωθεί η προσοχή, αλλά και των υπολοίπων εταιρειών, πληθαίνουν.


«Αυτό είναι πιθανόν ένα πολύ καλό εμβόλιο», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC News ο δρ. Φάουτσι, ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19 και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID).


Με τον Φάουτσι συμφωνούν και τρεις κύριοι, οι οποίοι ανήκουν στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων.


Ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος βομβάρδισε, μεταξύ άλλων, το Βελιγράδι, ο Μπους, στον οποίο ο «θεός» του είπε να βομβαρδίσει το Ιράκ, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα, που πέρα από την διατήρηση δυνάμεων που επιχειρούν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, βομβάρδισε την Λιβύη, την Σομαλία, την Υεμένη, το Πακιστάν και την Συρία.


Αυτοί οι τρεις που έστειλαν τόσους ανθρώπους μαζικά στον θάνατο, διαφημίζουν τα εμβόλια για να σώσουν, όπως ισχυρίζονται, από τον θάνατο.


Αξίζει να δείτε μεταφρασμένο το σχετικά πρόσφατο βίντεο που έκαναν:Δεν υπάρχουν σχόλια :