Τρια είναι τα ερωτήματα που θα καταγραφούν ως αυτά που απασχόλησαν τους Έλληνες στη νεώτερη ιστορία τους

Πρώτον, τι ακριβώς θέλει να πετύχει ο ηγεμών με την έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού, έχοντας ως δεδομένα κατά τα ανακοινωθεντα των εταιρειών που τα παρασκευαζουν ότι δεν παρέχουν μόνιμη ανοσία ή και κάλυψη.

Δεύτερον, γιατί δώσαμε αυθωρεί και παραχρήμα στους νεζναμηδες τα κληρονομικά δικαιώματα του θρόνου και μια ανύπαρκτη εθνότητα και γλώσσα.

Και τρίτον, τι κοινό βρήκε η αριστερή προεδρίνα του ΚυρΓιάκου στην Εθνική επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 με την γιορτή των Μπαγκλαντεσιανων και θέλει να γιορτάσουμε μαζί

Θα πεθάνω και δεν θα μου έχουν λυθεί αυτές οι τρεις απορίες που θα αλλάξουν την πορεία του Έθνους και του κράτους.

Μαρία Μπαϊραχτάρη

…………………………………………………….

Ακόμα σκέφτονται τι θα γιορτάσουν και με ποιον. Η μία αρλούμπα έρχεται μετά την άλλη, ψάχνοντας τρόπους να αμαυρώσουν το χαρακτήρα και το νόημα της γιορτής. Υποκριτές μέχρι το μεδούλι! Όσο λιγότερο μιλούν για την επέτειο της επαναστάσεως τόσο το καλύτερο. Η μόνη που πραγματικά νοιαστηκε και ενήργησε ποικιλοτρόπως για τον εορτασμό της επετείου είναι η εκκλησία! Δεν υπάρχει Μητρόπολη που νσ μην έχει οργανώσει εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την Ελλάδα για την εξύμνηση των ηρώων μας και τον επαναστατικό αγώνα… Κι αυτοί ακόμα ψάχνουν….

loading...