Υγειονομική βόμβα το ΚΥΤ Φυλακίου με υγειονομικές και πολεοδομικές παραβάσεις καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ




ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με νέο Δελτίο Τύπου το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος) που δραστηριοποιείται – κυρίως – πολύ έντονα στην Θράκη μας, στις 10/3/2021 αναφέρει τα εξής:

«Μία καλά καλυμμένη παρανομία στην ανέγερση και διατήρηση του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας αναδεικνύει το ΑΚΚΕΛ, που έχει ως αποτέλεσμα την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής και την σοβαρή περιβαλλοντική υποβάθμιση εκτός φυσικά από τα προβλήματα ασφάλειας των κατοίκων και της εθνικής ασφάλειας με το φύτεμα χιλιάδων μουσουλμάνων αλλοδαπών στην πλάτη των Ελλήνων στρατιωτών.

Η κατασκευή και λειτουργία του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ έγινε και γίνεται χωρίς να έχει γίνει περιβαλλοντική μελέτη και χωρίς τις πολεοδομικές και υγειονομικές προϋποθέσεις για χειρισμό των βοθρολυμάτων και απορριμμάτων. Αυτά απλώς οδηγούνται… σε περιοχή που υπάρχουν αρδευτικά κανάλια και χωράφια χωρίς “η υπεύθυνη κυβέρνηση” να ενοχλείται για την καταστροφή του περιβάλλοντος και των χωραφιών αλλά και του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής, τη δημιουργία εστιών μόλυνσης και ασθενειών, κυρίως για το καλοκαίρι που τα κουνούπια θα γίνουν Στούκας εναντίον κάθε ανθρώπινου “στόχου”. Εδώ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Και ο κ. Μηταράκης είχε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλες περιοχές, ώστε να μην δικαιολογείται “άγνοια”. Επί ΣΥΡΙΖΑ ακόμη υπήρχαν καταγγελίες αυτοδιοικητικών και τοπικών παραγόντων στα νησιά ακριβώς για τα ίδια θέματα (π.χ. ΒΙΑΛ) και όπως δημοσιεύθηκε:

“… τον Σεπτέμβριο του 2018 η τότε περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, επέβαλε πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, για παράβαση που αφορά στην πλημμελή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος και την αυθαίρετη διοχέτευση αστικών λυμάτων στον παρακείμενο χείμαρρο, γεγονός που προκαλεί ανεξέλεγκτες συνέπειες για το περιβάλλον της περιοχής …”

αφού η Περιφέρεια είχε κινητοποιηθεί, όπως και οι νησιώτικοι Δήμοι με άλλα πρόστιμα. Θα δούμε κάτι από τους Δήμους του Έβρου και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ;»!

Ταυτόχρονα με άλλο ΔΤ στις 12/3/2021 μας ενημερώνει, πως το μοναδικό πολιτικό κόμμα, δια του προέδρου του, που έδωσε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου, ήταν το ΑΚΚΕΛ. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που συμμετείχε και το ΑΚΚΕΛ εδώ και μέρες με όλες του τις δυνάμεις καλούσε τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Το κάλεσμά μας έφτασε στα μεγαλύτερα sites της χώρας, σε τηλεοπτικά κανάλια ραδιόφωνα και εφημερίδες. Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα με έδρα την Ορεστιάδα και όχι την Αθήνα.

Φυσικά όταν έχεις μια επιτροπή αγώνα υποψηφίων δημάρχων με χρίσμα κομμάτων που με δηλώσεις καταδίκασαν τα προηγούμενα συλλαλητήρια, στέρησαν τον λόγο σε όλους αυτούς που πρωτοστάτησαν στα προηγούμενα δυναμικά συλλαλητήρια, τότε τι να περιμένεις; Όταν κάποιοι “μάτωναν” μέσα στο κρύο και τις βροχές, κάποιοι συνέτρωγαν σε μπουφέ με τον Μηταράκη. Όταν δεν γίνεται πόλεμος πολλοί οι όψιμοι μαχητές….. Αν πρέπει να έχεις δημοτικό συνδυασμό για να έχεις δικαίωμα λόγου στην πόλη της Ορεστιάδας, τότε από το ΑΚΚΕΛ να το κάνουμε.

Ο λαός του Έβρου, αλλά και όλης της Ελλάδας πρέπει να γνωρίζει ποιοι πολεμούν και ποιοι τρώνε σε μπουφέδες υπουργών, οσμίζονται Catering, κατασκευές και τα … γνωστά!!

Ευτυχώς υπάρχει ο Μπογδάνος…

Μου προξένησε μεγάλο ενδιαφέρον ρεπορτάζ που δημοσίευσε το διαδικτυακό σάιτ https://www.ekklisiaonline.gr/, πως επίκεινται ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και συνεχείς επερωτήσεις και παρεμβάσεις του Βουλευτή της Α΄ περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το “πράσινο φως” και ζήτησε από τον βουλευτή να εισηγηθεί ως προς τα προτεινόμενα βήματα της διαδικασίας εντοπισμού των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα. Η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ όπως σημείωσε ο βουλευτής στο “Εκκλησία online” αναμένεται να κλείσουν άμεσα τα πρώτα παράνομα τζαμιά στην περιφέρεια του (Α΄ Αθηνών) ακόμη και πριν το Πάσχα 2021!

Αλλά, από τη στιγμή που μιλάμε για τον Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ας επισημάνουμε και μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου ζητά την αποπομπή της διδάσκουσας του ΕΚΠΑ που έσκισε εικόνα της Παναγίας και ζητά την παρέμβαση της εισαγγελίας για το περιστατικό!

Ναι στις ημέρες μας υπάρχουν κάποιοι Έλληνες Βουλευτές που υπερασπίζονται τον μεγαλύτερο Πυλώνα του Έθνους, της Ορθοδοξία!

Συνέλληνες, καλή Σαρακοστή να έχουμε!!

Υπάρχει ομφάλιος λώρος μεταξύ αναρχοαριστεριστών και τζιχαντιστών;

Είναι γεγονός πως τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όχι μόνο συντάραξαν το Πανελλήνιο, αλλά και προβλημάτισαν έντονα την κοινή γνώμη!

Ωστόσο, σε μια κουβέντα που είχα με φίλο μου, που γνωρίζει πολύ καλά την δράση των αριστερών Ομάδων, μου είπε:

«Στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, οι αναρχικοί αριστερών ομάδων (Ρουβίκωνα και σία) έχουν εφεύρει ένα νέο σχήμα διάταξης και τακτικής σύγκρουσης με την Αστυνομία. Ειδικότερα με τις μονάδες των ΜΑΤ, γι΄ αυτό μπροστά τοποθετούν περί τα 20 ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 14 – 16 ετών, τα οποία έφεραν βόμβες μολότοφ, τις οποίες κρατούσαν επιδεικτικά στα χέρια τους και τις εκτόξευαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ, δυσκολεύοντας έτσι τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, καθώς με την μετωπική σύγκρουση για τη διάλυση των διαδηλωτών, ένας τραυματισμός ανηλίκου θα δημιουργούσε συνέπειες τις οποίες θα εκμεταλλεύονταν στο έπακρο οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του!

Αυτή η τακτική, είναι μια νέα τακτική, και η οποία είναι παρόμοια με αυτήν που εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές στη Συρία, μέσα σε κατοικημένους ιστούς, βάζοντας μπροστά γυναικόπαιδα! Παρόμοια “διάταξη” εφαρμόστηκε στα επεισόδια της Λέσβου και γι΄ αυτό θεωρώ πως δεν είναι τίποτε τυχαίο! Αυτή η τακτική δεν έχει αναλυθεί σε κανένα ΜΜΕ!

Ούτε βέβαια ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί αν είχε ενημερωθεί θα έκανε νύξη στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή!

Από εκεί και μετά δημιουργούνται πολλά ερωτήματα! Είναι τυχαίο, αυτή η τακτική να εφαρμόζεται από αναρχοαριστεριστές, αλλά και από τζιχαντιστές; Υπάρχει ομφάλιος λώρος μεταξύ τους;

Είναι τυχαία τα γεγονότα με αφορμή το ζήτημα Κουφοντίνα; Γιατί ήθελαν να τον φέρουν “κοντά τους”; Και ευτυχώς δεν το πέτυχαν!

Ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον διευκόλυνε όταν ήταν κυβέρνηση με συχνές άδειες; Έχουν σχέση αυτές οι τακτικές με “αντάρτικο” πόλεων;»!!

Όχι άλλα ΚΥΤ (Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης…

Φίλος διαμένων στα Δωδεκάνησα με άριστη γνώση των τεκταινόμενων εκεί, μου έλεγε, πως το τελευταίο διάστημα Πακιστανοί που μένουν σε Καρδάμαινα, Αντιμάχεια, Ξηρόκαμπο Κεφάλου Κω, πηγαίνουν για “πικ-νικ” στο δάσος Πλάκας κι ανάβουν φωτιές! Για να ζεσταθούν; Για να ψήσουν; Ή στέλνουν “μηνύματα” στο εκεί στρατόπεδο, κοντά στο πεδίο βολής βαρέων όπλων και ασκήσεων μηχανοκίνητων τμημάτων;

Αλλά εκεί βρίσκεται και η μεγαλύτερη μονάδα της ΔΕΗ στο νησί!

Ενδεχομένως αυτές οι συνάξεις να είναι τυχαίες! Όμως ας έχει η κυβέρνηση τα μάτια της 14 και ας πάψει να κατασκευάζει συνεχώς νέες δομές “φιλοξενίας” στα ακριτικά νησιά μας! Οι οποίες βεβαίως είναι υπό την υψηλή προστασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, και εντός των οποίων δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης η ΕΛΑΣ ή οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας! Στην αντίθετη περίπτωση, η Ελλάδα θα καταγγελθεί ως μη σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα! Ενώ η καραδοκούσα Τουρκία, ενδεχομένως να βρει την ευκαιρία που διακαώς επιζητά!!

loading...