ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ !!! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ !!!!!!!

 

Ο δημοσιογράφος πολύ έντιμα αναγνώρισε στην αρχή της συνέντευξης ότι με θεωρούσε όλο αυτό το διάστημα υπερβολικό, διαβάζοντας τις αμέτρητες δημόσιες καταγγελίες μου για τα εγκλήματα στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων. Έλα όμως που η ζωή τα φέρνει περίεργα μερικές φορές… Και ο καλός δημοσιογράφος είναι κουμπάρος του Στέλιου Καραπιπέρη… Και γνωρίζει την υπόθεση της νοσηλείας του Σπύρου Καραπιπέρη από την πρώτη στιγμή. Και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει, όπως ανέφερε, τις καταγγελίες μου για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τη δυσκολότερη επαναλαμβάνω υπόθεση έως τώρα στη φρίκη αυτή της ψευδοπανδημίας. Οι λόγοι προφανείς. Το σύστημα τρέμει τις αποκαλύψεις αυτές. Τρέμει την κατάθεση του Σπύρου μετά τη μήνυση του αδελφού του για την απόπειρα δολοφονίας του. Η Εισαγγελία επιδεικνύει μία απίστευτη, μία πρωτοφανή στάση. Αποφεύγει να δώσει εντολή στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, με τον διοικητή του οποίου μίλησα ξανά σήμερα το πρωί. Και ο οποίος έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν τον έβλεπα, αλλά ήταν σαν να τον βλέπω την ώρα που τον βομβάρδιζα με τις λεπτομέρειες των εγκλημάτων στα δημόσια νοσοκομεία. Όταν του μίλησα για τη λίστα του θανάτου, για το πρωτόκολλο του θανάτου και για το φονικό τρίπτυχο των νοσηλειών, των διασωληνώσεων και των θανάτων του ψευδοφονικού ιού. Και μου επιβεβαίωσε την άκρα του τάφου σιωπή από την Εισαγγελία Αθηνών. Η οποία παρεμβαίνει σταθερά μόνο υπέρ της ψευδοπανδημίας αλλά ποτέ όταν αυτή αμφισβητείται και τρέμουν τα θεμέλια της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Ο ιστορικός του μέλλοντος όμως είναι εδώ και γράφει από τώρα την ιστορία του… Και όλοι θα έχουμε τη θέση που μας αξίζει στην ιστορία αυτή. Κανείς όμως δεν έχει σκεφτεί ότι ο Σπύρος Καραπιπέρης έχει ήδη δώσει την μαρτυρία του… Πότε θα με μάθετε…; Το μεσημέρι μίλησα με την εφημερεύουσα γιατρό στην παθολογική κλινική 02 του νοσοκομείου Αττικόν. Την είχα ζητήσει και μετά από λίγη ώρα, και ενώ θα καλούσα εγώ ξανά, με κάλεσε η ίδια στο κινητό μου τηλέφωνο. Ζήτησα να μάθω την πλήρη εικόνα του Σπύρου. Για να αποφασίσω αν θα δώσω το πράσινο φως για την μεταφορά του στο σπίτι. Γιατί αυτό που πρώτα απ’ όλα με ενδιαφέρει είναι η υγεία των ανθρώπων μου. Και από την εικόνα που μου μετέφερε η γιατρός, και της είπα άλλωστε ότι την εικόνα αυτή θα επιβεβαιώσω με τα ιατρικά στοιχεία που θα ζητήσω, δεν πείστηκα ότι ο Σπύρος μπορούσε σήμερα να μεταφερθεί στο σπίτι του. Της είπα τότε ότι αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την ψυχολογική κατάσταση του Σπύρου, για την οποία συμφωνήσαμε ότι είναι εκ των ουκ άνευ αναγκαία προϋπόθεση για την ανάρρωσή του, καλείται να το αποδείξει. Να μεταφέρει στον διοικητή του νοσοκομείου και τον διευθυντή της κλινικής το αίτημά μου να επιτραπεί στον αρνητικοποιημένο αδελφό του Στέλιο να έρθει στο νοσοκομείο και να μείνει δίπλα στον αδελφό του. ΑΥΤΟ θα τον ανακουφίσει ψυχολογικά και όχι η ψυχολογική υποστήριξη του νοσοκομείου. Κατέστησα σαφές στην γιατρό ότι κανένας ψυχολόγος δεν πρόκειται ποτέ να πείσει τον Σπύρο, και δεν τον αδικώ, ότι δεν κινδυνεύει στο νοσοκομείο αυτό. Για τον Σπύρο η παθολογική κλινική δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία άλλη πτέρυγα του Νταχάου… Για τον Σπύρο εκεί που βρίσκεται είναι απλώς δύο βήματα μακριά από τους φούρνους… Της είπα βεβαίως ότι εγώ θεωρώ ότι πιο ασφαλής δεν υπήρξε ποτέ, αφού κανονικά τώρα το νοσοκομείο θα πρέπει να προσεύχεται μην πάθει τίποτα ο Σπύρος, μην πέσει από το κρεβάτι του και χτυπήσει το κεφάλι του, γιατί δύσκολα μετά από όσα έχει καταγγείλει ότι έγιναν στο κολαστήριο της Μ.Ε.Θ. θα πιστέψει κανείς ότι κάποιος δεν τον έσπρωξε από το κρεβάτι του… Όπως της είπα ακόμα ότι η περίεργη κατάσταση στην οποία ακούγεται στο τηλέφωνο πως είναι όταν ξυπνάει μετά από λίγη ώρα κάθε φορά ύπνο, αποκλείεται να οφείλεται σε κάτι που του δίνουν, γιατί ξέρουν ότι εγώ θα ζητήσω πλήρη έλεγχό του μετά το εξιτήριο… Οπότε, δεδομένου ότι ο Στέλιος είναι αρνητικός και δεν μεταδίδει, ενώ τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει αν θα …ξανακολλήσει (όταν οι φωστήρες μας αποφασίσουν αν ο αρνητικοποιημένος τελικά κολλάει ξανά ή όχι…), τίποτα δεν μπορεί να του απαγορεύσει να έρθει στο νοσοκομείο και να μείνει δίπλα στον αδελφό του ο οποίος τον έχει απόλυτη ανάγκη. Ώστε αύριο το πρωί αναμένω να κληθεί να πάει στο νοσοκομείο.

Εις ό,τι αφορά στην Εισαγγελία, τι να πω… Να πω ότι το μόνο που πετυχαίνει είναι ότι εκτίθεται ακόμη περισσότερο από όσο εκτέθηκε στην υπόθεση της σωτηρίας του Ευαγγελισμού, όταν κόντρα στην άρνηση Κοτανίδου-Τσιόδρα πήγα ο ίδιος στην κλινική κόβιντ 6Γ, πήρα την κυρία Μαρία Ζ., την πήρα και έφυγα. Και ο εισαγγελέας υπηρεσίας επί μία ώρα κρυβόταν από μένα, όταν το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος σκόπιμα με καθυστερούσε. Και για το σύστημα, τι να πω… Ότι ο Σπύρος Καραπιπέρης θα καταθέσει ΚΑΙ επίσημα…; Και ότι αυτό που κάνει δεν είναι τίποτα άλλο παρά αυτό που λέει ο λαός , αναβολή στον θάνατο…; Υ.Γ.1. Την κυρία Αγγελική στην Τρίπολη δεν πιστεύω να την έχετε ξεχάσει…; Την πεθερά του φίλου μας του Νίκου Φονιά…; Φεύγει… Και δεν φεύγει με άδεια χέρια… Θα καταλάβετε πολύ σύντομα τι εννοώ… Γιατί πρέπει να είστε έτοιμοι για πυρηνικές βόμβες τις επόμενες μέρες… Υ.Γ.2. Τον Γιώργο Πλέγα στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας, τον πατέρα της Γιώτας και του Δημήτρη, τον θυμάστε…; Μία ανάσα πριν την διασωλήνωση…; Βγήκε από την Μ.Ε.Θ. και τώρα είναι μία ανάσα από το σπίτι του… Τον έσωσα… Με την βοήθεια της Παναγίας… Για την πεθερά του Νίκου Φονιά και τον πατέρα της Γιώτας και του Δημήτρη περισσότερα αύριο. Μαζί με τα αμέτρητα sos…

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ – ΠΡΟΣ ΑΤΤΙΚΟΝ : ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ !!! ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ !!! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ !!!!!!!!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ…; ΑΛΗΘΕΙΑ…; ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ…;

Η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας και των βασανιστηρίων σε βάρος του Σπύρου Καραπιπέρη είναι η δυσκολότερη από όλες όσες έχω αντιμετωπίσει. Την περιέγραψα στην σύντομη συνέντευξή μου σήμερα στο ART TV και στον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη.

loading...