Εχει γεμίσει ο τόπος “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”!





 Του Δρος. Δημήτρη Ρομποτή*

Καλή Σαρακοστή αδέλφια, εύχομαι επιμονή και υπομονή, έως τελικής καταπτώσεως! Ας βρούμε όλοι τη δύναμη να συγχωρήσουμε και να συγχωρηθούμε, από τον εαυτό μας πρώτα και κύρια, αλλά και από τους άλλους, ιδίως τραπεζικούς οργανισμούς και πιστωτικές κάρτες! Ας μην τρέφουμε …φλούδες ελπίδες όμως, τέτοια θαύματα δεν γίνονται, ξεπερνούν τα όρια της Πίστεως αφού εντάσσονται στα πλαίσια της πιστοληπτικής δυνατότητος! Τέλος πάντων, πήγα και εγώ προχθές να πετάξω τον αετό μου, θυμήθηκα όμως το τραγούδι του Σφακιανάκη που λέει ότι πεθαίνει στον αέρα και τον κράτησα διπλωμένο με την ουρά στα σκέλια. Μου πήρε ώρες να τον φτιάξω, γιατί να τον τον καταστρέψω για γούστο, ούτε μάρμαρα μνημείων να ήταν ή βιτρίνες και εγώ αγωνιστής “αναρχικός”! Μ’αυτά και με εκείνα, άλλος ένα γύρος διερευνητικών αρχίζει και οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν ούτε ως προς την ονομασία! Εμείς τις λέμε διερευνητικές, οι Τούρκοι διαβουλεύσεις… Αλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι’άλλος για Μυτιλήνη μέσω …Λέσβου, εντός των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας πάντα, γιατί κόκκινες γραμμές θέσαμε και εν συνεχεία τις …χέσαμε!

Στο θέμα μας όμως, ο κ. Κούγιας με την αναφορά του σε “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” ανέδειξε ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της χώρας! Διότι υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, τους ξέρουμε, κυκλοφορούν ανάμεσά μας, στενάζουν υπό την πίεση της γενικότερης στενότητος και είναι το τελευταίο καταφύγιο για χαρτζιλίκι των σαραντάρηδων νέων μας, όπως είναι ο γιος του Βούτση. Χωρίς αυτούς θα είχαν ψωμολυσσάξει ή ακόμη χειρότερα θα είχαν αναγκαστεί να δουλέψουν στην ίδια τους τη χώρα σαν τους μετανάστες! Επαγγελματίας ομοφυλόφιλος, για παράδειγμα, είναι ο πατέρας μου – αυτό κι’αν είναι outing – ο οποίος μια ζωή πλήρωνε σαν …πούστης ένα από τα καλύτερα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδος, το ΤΣΑ (Ταμείο Συντάξεως Αυτοκινητιστών, αλλά τώρα πού ΤΣΑ;) και κατέληξε να παίρνη 900 Ευρώ μηνιαίως! Πάλι καλά που έκοψε το κάπνισμα. Αν σταματήση και να τρώη θα μπορέση να ζήση αξιοπρεπώς με τη σύνταξή του! Και είναι από τους “υψηλά” αμοιβόμενους, διότι υπάρχουν άλλοι, οι πολλοί που λαμβάνουν ψίχουλα. Αυτοί είναι λοιπόν οι πραγματικοί επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, όχι αυτοί που συνταξιοδοτήθηκαν στα …40 ούτε οι άλλοι με τις αναπηρικές από τους οποίους αρχής γενομένης επί ΠΑΣΟΚ, είχε γεμίσει η Ελλάδα, η πιο “ανάπηρη” χώρα του κόσμου! Εκείνοι που μια ζωή πλήρωναν και τώρα στα γεράματά τους έπεσαν θύματα των οριζόντιων περικοπών, όλοι στο ίδιο τσουβάλι όπως αρμόζει σε κάθε ολοκληρωτικό σύστημα! Ισότητα δια της ισοπεδώσεως των πάντων, το κράτος λειτούργησε ως οδοστρωτήρας όχι ως γενί οργώματος μήπως και δημιουργούσε τις προϋποθέσεις να βλαστήση κάτι!

Οταν πλήρωναν βέβαια, δεν υπήρχε οριζοντοποίηση, τους τα έπαιρναν κανονικά και με το παραπάνω, μόλις ήταν να πάρουν άλλαξαν τα πράγματα. Ας μην είναι και αχάριστοι όμως, έχουν να λαμβάνουν κάτι, θα μπορούσαν να είχαν κοπεί τελείως οι συντάξεις αφού το κράτος χρεοκόπησε και κρατιέται στα πόδια του με δανεικά. Η αδικία όμως παραμένει και οι μεγαλύτερες αδικίες γίνονται σε περιόδους κρίσεων διότι αυτοί που πλήρωναν σαν μαλάκες καλούνται να ξαναπληρώσουν. Ας πρόσεχαν …

*Ο Δρ. Δημήτρης Ρομποτής ήταν δημοσιογράφος, έγινε εκδότης και τώρα δηλώνει πολιτικός μηχανικός/οδοντίατρος με ειδίκευση στις …γέφυρες και έδρα τη Νέα Υόρκη. Είναι δε τελειόφοιτος Διδακτορικού, αλλά δεν έχει λάβει πτυχίο για οικονομικούς λόγους, από τη Μεγάλη του Γένους …Χολή!

ΥΓ: Οι Τούρκοι κατηγορούν την Ελλάδα ότι είναι άντρο του ΦΕΤΟ, του κινήματος Γκιουλέν δηλαδή. Μα το αποδεικνύει η δημοφιλία της …φέτας! Οπου νά’ναι οι γείτονες θα ζητήσουν την απαγόρευσή της, αν δεν τους προλάβει ο τιμάριθμος …

2) Να προσέξουμε μήπως από πολιτική καραντίνας περάσουμε σε πολιτική …καραμπίνας!

3) Αγωγή του πολίτη δεν έχουμε! Ούτε …αρωγή του πολίτη!

4) Η Σακελλαροπούλου είναι εξαιρετικό όπλο αποτροπής! Οταν πάη στα ακριτικά, την βλέπου, εκτός από τα παιδιά, οι Τούρκοι και χέζονται από τον φόβο τους!

https://www.neohellenika.com

loading...