Κούβελας για εμβόλια και ανοσία: «Κανείς δεν ξέρει τίποτα! Στο Ισραήλ ο κόσμος εξακολουθεί να νοσεί και να πεθαίνει» – ΒΙΝΤΕΟ

 Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα.

Μεγάλος ντόρος γίνεται τον τελευταίο καιρό για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και για το αν αυτά θα μπορούσαν να εμποδίσουν την μετάδοση του ιού!

Μπροστά λοιπόν σε όλους τους…μεγαλοειδικούς που λένε και ξαναλένε πως ΜΟΝΟ με τα εμβόλια θα μπορέσουμε να «ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω», ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ξεκαθάρισε πως κανένας επιστήμονας πουθενά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει με σιγουριά για την ανοσία που τυχόν προσφέρουν τα περιβόητα εμβόλια.

Συν τοις άλλοις, σε δύο πολύ πρόσφατες τηλεοπτικές του παρεμβάσεις αντιπαραβάλλει το παράδειγμα του Ισραήλ, μία χώρα όπου θεωρείται πρότυπο για την ταχύτητα και τη μαζικότητα με την οποία εμβολιάζονται συλλήβδην οι πολίτες άνω των 16 ετών.

Κι όμως παρά τα ρεκόρ αυτά, στο εβραϊκό κράτος οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων συνεχίζουν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

«Τα εμβόλια δεν είναι αυτά που περίμενε ο κόσμος»:

loading...