Πιο κοντά από ποτέ στην κοινωνία unisex: Ο εφιαλτικός νόμος που πέρασε στις ΗΠΑ, όταν ο Μπάιντεν διέταζε χτυπήματα στη Συρία
Με την εκλογή του Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε η ολοκληρωτική και ανοιχτή επίθεση εναντίον της κοινωνίας στις ΗΠΑ.

Πίσω από την επανεμφάνιση των πολέμων του στρατιωτικο-βιομηχανικού lobby, με το χθεσινό χτύπημα στη Συρία, πέρασε το λεγόμενο Εquality Act, που αφορά νέα νομοθεσία για την ισότητα, από τη Βουλή των Αντιπροσώπων κι όταν ψηφιστεί στη Γερουσία, με θετική ψήφο από την Καμάλα Χάρις, θα αποτελέσει επίσημα έναν νόμο που θα καταργήσει κάθε αντίληψη που είχε μέχρι σήμερα η κοινωνία για τα φύλα.


Σαν μια επιστροφή στην εποχή Ομπάμα, με την επέλαση των κινημάτων LGBT και την προώθηση της παιδεραστίας, μόνο που τώρα οδεύουμε ξεκάθαρα σε μια εκ βάθρων κοινωνική αλλαγή. Όπως πολλοί φοβούνται στην Αμερική, η κοινωνία πλέον θα αλλάξει πρόσωπο. Ήδη η επέλαση αυτής της αλλαγής είναι εμφανής, παρόλη τη διαμεσολάβηση της προεδρίας Τραμπ.
Χαρακτηριστικό είναι πως το 2009, ο αριθμός των ατόμων που δήλωναν ΛΟΑΤ στην Αμερική ήταν το 2,3% του συνολικού πληθυσμού, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί φτάνοντας στο 5,6%.

gallup.com


Η δραματική αυτή άνοδος οφείλεται στην εισβολή της τρανσεξουαλικότητας στα σχολεία την τελευταία δεκαετία, με τη στρατολόγηση παιδιών και την κατήχησή τους από το δημοτικό ακόμα. Συμπεριλαμβανομένων και των ωρών διδασκαλίας περί διαφορετικότητας από τρανσέξουαλ σε μικρά παιδιά (Drag Queen Story Hour).

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μπάιντεν υποσχέθηκε να γίνει ο «πρόεδρος των δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ” και υποστηρίζει πλήρως αυτόν τον νόμο ισότητας.
Ο νόμος αυτός θα εξαλείψει τη νομική αναγνώριση του φύλου ανδρών και γυναικών, θα στοχοποιήσει την ιδεολογία του φύλου και θα ορίσει την προστασία για το αγέννητο ως διάκριση «εγκυμοσύνης».
Η νομοθετική αυτή πράξη ξαναγράφει το νόμο περί πολιτικών δικαιωμάτων, για να συμπεριλάβει τον «σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου» ως προστατευόμενες τάξεις, και ανατρέπει τον εθνικό πολιτισμό, όπως τον γνωρίζουν οι Αμερικανοί.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ryan Anderson, πρόεδρος του Κέντρου Δεοντολογίας και Δημόσιας Πολιτικής (EPPC) στις ΗΠΑ, δήλωσε σχετικά:

“Ο λεγόμενος νόμος για την ισότητα, είναι νομοθετική αθέμιτη πρακτική που μετατρέπει την ισότητα σε φαύλο κύκλο. Δεν έχει σχεδιαστεί ως ασπίδα για την προστασία των ευάλωτων μειονοτήτων από τις άδικες διακρίσεις, αλλά ως σπαθί για να διώκει αυτούς που δεν αγκαλιάζουν νέες σεξουαλικές ιδέες και ιδεολογίες φύλου».

Ο Άντερσον τόνισε τον τεράστιο αντίκτυπο που θα έχει η νομοθεσία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των γυναικών και των κοριτσιών, καθώς και τις ποινικές συνέπειες στις οποίες θα εκτεθούν τα θεσμικά όργανα και οι οργανισμοί:

“Θυσιάζει την ισότητα, την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των γυναικών, ενώ δίνει προνόμια στους άνδρες που δηλώνουν γυναίκες: Με αυτόν το νόμο, οι άνδρες που δηλώνουν γυναίκες θα έχουν πολιτικό δικαίωμα να περνούν τη νύχτα σε ένα καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών, να αλλάζουν σε αποδυτήρια γυναικών, και να αγωνίζονται σε γυναικείες αθλητικές ομάδες – ακόμη και παιδιά σε δημόσια σχολεία“.

“Στα θρησκευτικά ιδρύματα τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα. Τα θρησκευτικά σχολεία, οι οργανισμοί υιοθεσίας και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις θα αντιμετωπίζουν ομοσπονδιακές κυρώσεις, για τη λειτουργία τους σύμφωνα με τη βασική βιολογία και τη γενική βιβλική διδασκαλία για το σεξ και το γάμο. Το εξωφρενικό είναι πως αυτός ο νόμος εξαιρείται από τον νόμο για την αποκατάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας. Ο Πάπας Φραγκίσκος θα αντιμετωπίζεται σαν νομικό ισοδύναμο ενός ρατσιστικού νόμου”.

Επιπλέον οποιαδήποτε αμφισβήτηση των διαφυλικών ιατρικών θεραπειών και χειρουργικών επεμβάσεων θα χαρακτηρίζεται ως «διάκριση». Ενώ επίσης οποιαδήποτε άρνηση υποστήριξης ή παροχής αμβλώσεων θα αντιμετωπίζεται ως διάκριση «εγκυμοσύνης».
Το τραγικό, όπως επισημαίνει ο Άντερσον, είναι ότι κανείς – ούτε καν αυτοί που προωθούν την ψήφιση του νόμου αυτού – δεν μπορούν να πουν τι απαιτείται από τον νόμο για να αποφευχθεί η διάπραξη διάκρισης στην περίπτωση των ” απροσδιόριστων” ταυτοτήτων φύλου.

Μετά από όλα αυτά, είναι να μην ανησυχούν οι Αμερικανοί για το επερχόμενο κοινωνικό χάος; Με τις αλλαγές αυτές η πολυπόθητη κοινωνία unisex, που προωθεί η νέα τάξη, είναι κάτι παραπάνω από πραγματοποιήσιμη. Η νέα γενιά θα μεγαλώσει μέσα σε μια σύγχυση, που τελικά, μέσα από το δήθεν δόγμα της έκφρασης της διαφορετικότητας, θα επιφέρει την ομογενοποίηση των πάντων.

Άτομα που δε θα διακρίνεται πλέον που ανήκουν, αφού η διαφορετικότητα που θα θέλουν να επιδείξουν, δεν θα γνωρίζουν ούτε τα ίδια, από ποια βάση ξεκίνησε για να διαφοροποιηθεί.

Αυτή η στρέβλωση της πραγματικότητας θα οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ανατροφή, μιας γενιάς ανθρώπων που τελικά δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται. Μιας γενιάς μέσα σε σύγχυση, που θα άγεται και θα φέρεται, ελεγχόμενη στα χέρια της οποιασδήποτε εξουσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :