Η ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ MΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΟΥΛΑϊΤΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

 Γράφει ο Δημήτρης Τζώρας 

Βολεύει πάρα πολύ εκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία νέα καραντίνα. Όσο ο κόσμος βρίσκεται κλειδωμένος μέσα, είναι πρακτικά αδύνατο να δημιουργηθούν πατριωτικά κόμματα δεξιά της ΝΔ. 

Πώς θα συγκεντρώσει κάποιος υποψήφιος τον κόσμο; Πώς θα του εξηγήσει το πρόγραμμά του και τις ιδέες του; Πώς θα οργανωθούν, σε τοπικό επίπεδο, κομματικές οργανώσεις;

Τον βολεύει επίσης, ώστε να μη βγαίνει ο κόσμος έξω να διαμαρτυρηθεί, για τα δολοφονικά και άχρηστα lockdown. Η φασιστική του κυβέρνηση, δε θέλει με κανένα τρόπο την κοινωνική αλληλεπίδραση και την δημιουργία κοινωνικών κινημάτων, που θα τους απομακρύνουν από το μέλι της εξουσίας

Ούτε ο κύριος Τσίπρας επιθυμεί να εμφανιστούν νέα Αριστερά σχήματα που θα αμφισβητήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την καρέκλα του και γι’ αυτό, σιγοντάρει και εκείνος τα lockdown. Ας καταστραφεί η χώρα, ας καταστραφούν οι πολίτες, αρκεί αυτά τα δύο μπουμπούκια, Τσίπρας και Μητσοτάκης, να μη χάσουν τις καρέκλες τους! Άθλιοι!

Ο Μητσοτάκης θέλει να αντιγράψει την Πελόζι και τον Μπάιντεν. Να βάλει τείχη και συρματοπλέγματα γύρω από το Κοινοβούλιο, εάν χρειαστεί. 

Ο κύριος Τσιόδρας, άρχισε να φοράει διπλή μάσκα, επειδή ο Φάουτσι και οι χειριστές του, αποφάσισαν να επιβάλλουν τέτοια εξευτελιστικά μέτρα στους πολίτες. Τη γελοιότητα της διπλής μάσκας, την πρότεινε και άρχισε να την εφαρμόζει ο Αμερικανός Φάουτσι, αμέσως μετά την εκλογή Μπάιντεν. 

Θα έρθουν ως έσχατο μέσο γελοιοποίησης και υποταγής των ανθρώπων και τα πρωκτικά τεστ. Θα το δείτε! Μισό βήμα μακριά είμαστε από τέτοιες μεθοδολογίες εξανδραποδισμού της κοινωνίας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...