Πορτοσάλτε ρουφιανοσάλτε : «Να λύεται η σύμβαση εργασίας» σε όσους γιατρούς και νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται

Δήλωση σοκ!!!

Το υγειονομικό προσωπικό, που από την αρχή του κορωνοϊού, υπερβάλει εαυτόν, ακούν τα μύρια όσια από ΜΜΕ και όχι μόνο, επειδή σημαντικό κομμάτι του αρνείται, δεν θέλει ακόμα ή δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, εκφράζοντας ενδεχομένως επιφυλάξεις για ένα εμβόλιο, το οποίο, εκ των πραγμάτων, δεν έχει εξεταστεί επαρκώς.

Όπως μεταδίδεται, μεγάλος αριθμός νοσηλευτών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, με δημοσιογράφους να τους αποδίδουν «αμέλεια» αναφορικά με τον εμβολιασμό τους, να τους χρεώνουν την διασπορά του κορωνοϊού και να τους χαρακτηρίζουν «αρνητές».

Αρχικά η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου έκανε λόγο για ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε, μεταξύ των άλλων, γνωστός δημοσιογράφος, φτάνοντας στο σημείο να ζητά την απόλυση του προσωπικού που αρνήθηκε (κατά τον ίδιο) να εμβολιαστεί.

«Όταν το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός ΕΣΥ αρνείται εμβολιασμό για κορωνοϊό, Τότε, η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μία φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά, απολαμβάνουν την ελευθερία τους» έγραψε στο twitter.

loading...