Μοιάζει με ένα Τυπικό Άλογο Μέχρι να Γυρίσει το Κεφάλι του!

 Τα άλογα είναι μεγαλοπρεπή ζώα που έχουν ισχυρό κορμό και λαμπερό τρίχωμα. Είναι πολύ φιλικά με τον άνθρωπο και είναι υπέροχα πλάσματα.

Μπορεί να μην τα έχετε δει από κοντά, μπορεί να μην έχετε καβαλικέψει κάποιο, αλλά σίγουρα τα έχετε δει στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και αλλού.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τύπος αλόγου που δεν μοιάζει με κανένα άλλο – αν και φαίνεται να είναι ένα τυπικό άλογος, σαν όλα τα άλλα που έχουμε δει.

Ο Frederick the Great είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό άλογο και ζει στο Pinnacle Friesians που βρίσκεται στο Ozarks και μοιράζεται το χώρο του με μια ομάδα άλλων καθαρόαιμων.

Προέρχεται από το Friesland της Ολλανδίας και ξεχωρίζει για το πολύ γυαλιστερό μαύρο τρίχωμά του, την εκπληκτική κυματιστή ουρά και χαίτη του.

Είναι ένα αξιοζήλευτο ζωντανό, λες και έχει βγει μέσα από κάποιο παραμύθι το οποίο καβαλούσε κάποιος ιππότης με λαμπερή πανοπλία ή κάποια πριγκίπισσα με ευγενικά αισθήματα.

Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία, γι’ αυτό δείτε τον Frederick the Great, στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Σπύρος Μακρής



loading...