WARNING: ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 13 ΜΕΡΕΣ…..

GEWKWN:

Το κίνημα «We are Q»  Οι οπαδοί του Q βλέπουν τους εαυτούς τους ως τον στρατό της αντίστασης κατά της διεθνιστικής εγκληματικής οργάνωσης, με τον Τραμπ ως άτυπο αρχιστράτηγο. Η πρόβλεψή τους το 2018  ότι η Αμερική βιώνει  «τη νηνεμία πριν από την καταιγίδα», θεωρήθηκε προμήνυμα της επερχόμενης κάθαρσης.

Το κίνημα αυτό έδωσε ένα παράξενο μήνυμα, ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,!!!

 

Αυτό που θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα θα αλλάξει την ιστορια. Σας ζητάμε, για τώρα, να μείνετε στα σπίτια σας και ΜΗΝ παρεμβαίνετε σε καμία περίπτωση…… Σύντομα θα δείτε τα πράγματα να ξεδιπλώνονται που πολλοί θεωρούν αδύνατο. Όλα όσα βλέπετε στο MSM και στο Twitter είναι μια τελευταία προσπάθεια………

Σας ζητήσαμε από την αρχή να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος σας είναι ζωτικής σημασίας και ο στόχος σας είναι να βοηθήσετε τον πληθυσμό να αντιμετωπίσει αυτό που πρόκειται να αποκαλυφθεί……. Μην πιστεύετε το MSM την επόμενη εβδομάδα……. Βρισκόμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση και τα στοιχήματα δεν θα μπορούσαν να είναι υψηλότερα. Οι στρατιωτικές καταργήσεις και συλλήψεις ξεκινούν αυτό το wknd  ( σαββατοκύριακο ) και θα συνεχιστούν για τις επόμενες 13 ημέρες / νύχτες.

Μερικές διεθνείς επιδρομές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Ιταλία βρέθηκε επίσης …..στην εκλογική …..απάτη.

Μην φοβάστε γι’αυτό που έρχεται καθώς είναι για την ασφάλεια του έθνους…… ΜΗΝ ταξιδεύετε σε μεγάλες πόλεις (ειδικά στη Φιλαδέλφεια) για τον υπόλοιπο μήνα. Στρατιωτικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιούνται σε πολλές από τις μεγάλες διεφθαρμένες πόλεις. Οι άνθρωποι θα ξεκινήσουν ταραχές όταν αυτή η πληροφορία σπάσει …….

Τα στρατεύματα πεζοναυτών και της εθνικής φρουράς μετακινούνται όπως απαιτείται για τις ταραχές που θα ξεκινήσουν μετά την εθνική απελευθέρωση των πληροφοριών. Το intel θα πέσει για να δουν και να ακούσουν όλοι σε βρόχους που θα διαρκέσουν αρκετές ώρες. Το σύστημα μόλις ελέγχθηκε από την FCC πριν από λίγες ημέρες προειδοποιώντας ΟΛΑ τα μέσα ενημέρωσης ότι δεν μπορούν να μπλοκάρουν τη ροή των πληροφοριών υπό ομοσπονδιακούς κανονισμούς.

Ο Τραμπ θα κινείται συνεχώς από τώρα έως τις 20, προκειμένου να αποφευχθούν οποιαδήποτε αντίποινα εναντίον του και της οικογένειάς του.

Ο Τραμπ έπρεπε να εξαντλήσει ΟΛΑ τα άλλα μέσα νόμιμα προτού ξεκινήσει αυτή η επιχείρηση. Έδωσε σε όλους μια δίκαιη ευκαιρία και αρνήθηκαν.

Το δελτίο τύπου του για μια «ομαλή μετάβαση» δεν περιελάμβανε τη λέξη «παραδοχή» καθώς δεν έχει σχέδια να το κάνει. Αντίθετα, θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας στο νέο υπουργικό συμβούλιο, το προσωπικό και τον αντιπρόεδρό του, στρατηγό Flynn.

ΠΗΓΗ : RED

ΣΧΟΛΙΟ : Δεν γνωρίζω περισσότερα, όμως πιστεύω ότι τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει με την επιδρομή  στο Καπιτώλιο, στην Αμερική πολλοί μιλούν για στρατιωτικό νόμο, Γέροντες είπαν πριν λίγες μέρες για εμφύλιο για σκοτωμούς μεταξύ διαφόρων ομάδων, κανείς δεν γνωρίζει τελικά τι θα συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αμερική μετά από το Καπιτώλιο δεν θα είναι πλέον  η ίδια….. 

loading...