H Αυστραλία ωθεί τους Αυστραλούς επίσημα στον αυνανισμό – BINTEO

 Φαντάζεστε τα ίδια να ακούμε και από τους εν Ελλάδι ειδικούς;

Οι υγειονομικές αρχές στην Αυστραλία φαίνεται πως πήγαν το θέμα «πρόληψη για τον κορωνοϊό» πολλά βήματα παραπέρα!

Ο λόγος για μία αρκετά παράξενη «στήλη» του κρατικού ιστότοπου «Play Safe – NSW Government», σύμφωνα με την οποία διατυπώνονται με…γαργαλιστικές λεπτομέρειες όλα τα προστατευτικά μέτρα που μπορούν να πάρουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια του σεξ!

Ίσως η πλέον κορυφαία οδηγία που δίνει το κράτος (!!!!) στους Αυστραλούς πολίτες για να μην κολλήσουν κορωνοϊό αφορά την αυτοϊκανοποίηση, ακόμη κι όταν στο ίδιο κρεβάτι βρίσκεται μαζί ένα ζευγάρι!

«Προτείνεται ο αμοιβαίος αυνανισμός ή η πράξη αυτοϊκανοποίησης μπροστά στον/στην σύντροφό σας διατηρώντας μια φυσική απόσταση. Το ασφαλέστερο σεξ είναι το σόλο σεξ», εξηγεί ο κρατικός ιστότοπος, παροτρύνοντας παράλληλα τους πολίτες να κρατούν…1,5 μέτρο απόσταση κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων!

Και μόνο από τα παραπάνω τα λογικά ερωτήματα που γεννιούνται πάνω στην εξωφρενική αυτή οδηγία είναι πάρα πολλά, ωστόσο οι «ειδικοί» δεν τελειώνουν εδώ!

Συνεχίζοντας στον εν λόγω ιστότοπο, συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν τις περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις, ενώ σημειώνουν πως αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε θα πρέπει οι συμμετέχοντες στη σεξουαλική πράξη να φοράνε μάσκα…τριών στρωμάτων!!!

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με τους «ειδικούς», αφορά τον τρόπο μετάδοσης του κορωνοϊού, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί πως μπορεί να μολυνθεί κάποιος από τα σπερματικά υγρά.

loading...