ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πολλές φορές τα δυο τελευταία χρόνια έχω αναδείξει σε άρθρα μου, πέραν του ενός, πως είναι προαποφασισμένη

εδώ και τρεις δεκαετίες η συνεκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, που κυρίως κρύβει στα “σπλάχνα” του το Αιγαίο μας με την Τουρκία, την “σύμμαχο” Αμερική στο ΝΑΤΟ και την “εταίρο” μας στην ΕΕ Γερμανία!

Έναν τεράστιο ορυκτό πλούτο που όποιος κατά το παρελθόν ισχυριζόταν την ύπαρξή του, θεωρούταν ότι είναι φαντασιόπληκτος και διακινητής ψευδών ειδήσεων! 

Όμως όλα αυτά μέχρι την εποχή, που ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με εντολή των ΗΠΑ και της Γερμανίας οδήγησε την Ελλάδα στις δαγκάνες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) υποθηκεύοντας τον πλούτο της χώρας μας στους δανειστές μας, μέσω μιας πλασματικής χρεοκοπίας! 

Τότε ξαφνικά (;;;) όλοι ανακάλυψαν αυτόν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και γι΄ αυτό έδωσαν εντολή στην Τουρκία (ΗΠΑ – Γερμανία) να αμφισβητεί όλες τις διεθνείς Συνθήκες που καθορίζουν τα σύνορα Ελλάδος και Τουρκίας! 

Να αμφισβητεί κυρίως την ελληνικότητα του Καστελόριζου και του νησιωτικού του συμπλέγματος που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την οριστική λύση της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος! 

Γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο, ότι ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο την έκανε από το ακριτικό Καστελλόριζο! Διότι στον αφέντη ο δούλος πρέπει δημόσια να ανακοινώνει το σχέδιό του υποδηλώνοντας την απόλυτη υποταγή του! 

Γιατί αυτό είναι πολιτική! Να ανακοινώνεται δηλαδή, καμουφλαρισμένο ένα δόλιο σχέδιο για να το καταλαβαίνουν οι ολίγοι, παίρνοντας έτσι το “πράσινο φως” συνέχισης του σατανικού τους σχεδίου! 

Που στην προκειμένη περίπτωση είναι η αρπαγή του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος και ο διαμελισμός της Πατρίδος μας!

Πρώτοι και μόνο εμείς μιλούσαμε για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας…

Πριν συνεχίσω όμως, ας θυμηθούμε την παρακάτω τελευταία αναφορά μου σε άρθρο μου με τίτλο “Ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης οικουμενικής κυβέρνησης”, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 και σε πολλές ειδησεογραφικές διαδικτυακές πλατφόρμες:

«Ωστόσο προσωπικά κατά το παρελθόν, έκανα αποκωδικοποίηση των παραπάνω “προφητειών” που έχουν ως αποτέλεσμα γνώση τραγικών εξελίξεων και που γνώριζαν η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Κώστας Καραμανλής! 

Όταν αναφέρθηκα σε άρθρο μου στις 24 Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο: “Σενάρια τρόμου: Συνεκμετάλλευση, συγκυριαρχία, συνδιοίκηση του Αιγαίου” και πριν ακόμη ο ισλαμοφασίστας ηγέτης της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν ξεκινήσει τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου μας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...