“Να φοβάστε τις δικτατορίες που δεν βγάζουν τανκς”…

Δεν υπάρχει κάτι πιο… ισχύον την εποχή ετούτη, από τον τίτλο αυτό! Ζούμε ένα πολίτευμα με δημοκρατικό ένδυμα και περίβλημα, που από κάτω κρύβονται τα πιο μόνιμα αλύγιστα πρόσωπα και δυνάμεις χαλασμένων που μέσα στο σύστημα κατάφεραν και δεσπόζουν.

Καναλάρχες :  Αντί να ελέγχεται η ποιότητά τους και η κακοποιός κατά γενική ομολογία ποιότητα και επίδραση των προγραμμάτων τους, τούς αγκαλιάζουν δουλικά όλοι και τους χρυσώνουν κι από πάνω, ενώ οι οικογένειες χάνονται!

Οι συνεχώς προβαλλόμενοι από εκεί, που γίνονται ισχυροί έτσι, ανεξαρτήτως βίου τους και αξιών τους…

(Βλέπε πρόσφατα, 3,5 εκατομμύρια στημένη αρπαχτή Χατζηγιάννη και τα του αρρωστημένου σαδιστή Κιμούλη…)

Κάμποσοι γηπεδοήρωες εκατομμυριούχοι «θεοί» της αποβλάκωσης, πολύ υψηλών δηλαδή……….. αξιών!

Και βέβαια η υπερδύναμη…. γκέι.

Πείτε δημόσια δημοκρατικά και ωραία, “μου αρέσουν οι γκέι, είναι ωραίοι” και θα πάτε μπροστά. Αν πείτε όμως πάλι δημοκρατικά και ελεύθερα, “δεν μου αρέσουν οι γκέι, είναι κάτι το απωθητικά ανώμαλο”, θα δείτε τι έχετε να πάθετε… Θα σού κάνουν αποκλεισμό, θα σου κατεβάσουν διαδικτυακές εκπομπές κ.α.  (Θα δείτε δε σε λίγο και με πόση ευκολία θα προστεθούν ως προστατευόμενοι και οι παιδόφιλοι!)

Τέλος το ίντερνετ, έχει αποκτήσει κι αυτό τόση ανεξέλεγκτη δύναμη που… θα δούμε πώς θα την χρησιμοποιήσει.

Όταν καταλάβουμε πόση και ποιάς ποιότητας πραγματική αξιακή ελευθερία και δημοκρατία μάς έχει απομείνει λοιπόν σήμερα, (μεταχουντικά…) και τι θα ακολουθήσει λίγο μετά, θα τρομάξετε, αλλά… θα είναι αργά!

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας

loading...