Νίκος Ι. Αντωνιάδης: ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ !!!

-ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ,

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ,

Δ Ε Ν  ΕΙΧΕ ΚΟΒΙΝΤ ,

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ 6 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΒΙΝΤ

-ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΤΑΦΟ “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” ΩΣ ΝΕΚΡΟ ΚΟΒΙΝΤ ,

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΨΕΥΔΟΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΟΒΙΝΤ-“ΕΜΠΟΛΑ”

-ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΟΥΜΠΑΣ-ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

-ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ  

Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Ε  ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ,

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ” ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ  ,

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ” ΚΑΙ “ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ” ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ,

ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ, ΓΡΙΠΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ,

ΕΣΕΙΣ ,

ΑΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ,

ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ  Α Ρ Ν Ε Ι Σ Τ Ε ,

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ,

ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

“Και αν είναι μία φορά προκλητική και εξοργιστική η άρνηση των δημοσίων νοσοκομείων να παραδώσουν τους ιατρικούς φακέλους στους συγγενείς των αδικοχαμένων ανθρώπων, με διάφορα εξωφρενικά προσχήματα (από την απαίτηση να προσκομιστούν …διαθήκες έως και ότι ο φάκελος μπορεί να είναι …”μολυσμένος”), η άρνηση του δικού σας νοσοκομείου, όχι σε εμάς αλλά στην εισαγγελική αρχή και στην αστυνομική που διενεργεί την ποινική έρευνα κατόπιν της εντολής της πρώτης, ξεπερνά κάθε προηγούμενο”

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ  !!!

ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ  Χ Θ Ε Σ  !!!

_____________________

Εξώδικη Καταγγελία-Πρόσκληση

Nikos Antoniadis <[email protected]>

Προς:

[email protected]

Κοιν.:

[email protected]

[email protected]

…@gmail.com (της μίας κόρης)

Πέμ, 21 Ιαν στις 9:09 π.μ.

Σας αποστέλλω το κείμενο της εξωδίκου καταγγελίας-προσκλήσεως των εντολέων μου …, χήρας και θυγατέρων του Κυριάκου …, και παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.

Το έγγραφο της ως άνω εξωδίκου καταγγελίας-προσκλήσεως θα παραδοθεί ιδιοχείρως στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Παρακαλώ και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας-Τριαδρίας για τις δικές του κατά το νόμο και κατά το περιεχόμενο της εξωδίκου καταγγελίας-προσκλήσεως ενέργειες.

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

_______________

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣH

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Δέσποινας Θεοχαρίδου, κατοίκου …Θεσσαλονίκης, οδός … αρ…

Μαρίας Θεοχαρίδου, κατοίκου ομοίως.

Στυλιανής Θεοχαρίδου, κατοίκου ομοίως.

ΚΑΤΑ

Νικολάου Αντωνάκη, Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”.

Κοινοποίηση:

Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας-Τριανδρίας.

Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας.

Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

____________________________________________

Όπως γνωρίζετε, ο σύζυγος της 1ης και πατέρας των 2ης και 3ης εξ ημών, Κυριάκος Θεοχαρίδης, 66 ετών, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο σας απεβίωσε σε αυτό υπό συνθήκες που αμφισβητήσαμε τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, με εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση της 2ης εξ ημών, όσο και μετά το θάνατό του, με μήνυση που καταθέσαμε στο Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας, απευθυνόμενη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ζητήσαμε την εισαγγελική διερεύνηση των ανωτέρω συνθηκών.

Κατόπιν της ως άνω μηνύσεώς μας, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, διορίστηκε σχετικώς ιατροδικαστής προς τούτο και εμείς διορίσαμε τεχνικό σύμβουλο.

Η νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με το αρχικό πόρισμα αυτής απεδείχθη ότι η αιτία θανάτου του συζύγου και πατέρα μας ΔΕΝ ήταν η ασθένεια Covid-19 και ο ιος SARS-CoV-2, αλλά απλή λοίμωξη, ώστε απεδείχθη ότι ο Κυριάκος Θεοχαρίδης κακώς αντιμετωπίστηκε ως ασθενής Covid-19, κακώς νοσηλεύτηκε σε κλινική Covid-19 του νοσοκομείου σας (ώστε, και για αρχή, έχουμε την τέλεση του εγκλήματος της έκθεσης κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα), όπως είχαμε καταγγείλει ήδη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, λαμβάνοντας υπόψη μας, μεταξύ άλλων, τα έξι αρνητικά τεστ έως τότε (στα οποία προσετέθησαν άλλα δύο μετά θάνατον), την ώρα που μία ακτινογραφία δήθεν “έδειχνε” κόβιντ, όταν ιατρικώς δεν μπορούν να διαγνωστούν ούτε τα είδη πνευμονίας σε μία ακτινογραφία χωρίς επιπλέον εξετάσεις και έλεγχο του ασθενή. Αλλά βλέπετε στην εποχή του κόβιντ έχουν “εξαφανιστεί” οι πνευμονίες και οι λοιμώξεις και οι ιατροί με τεράστια ευκολία αναγνωρίζουν την “παντελώς άγνωστη ασθένεια”, κατά τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στις ακτινογραφίες και με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μεταφέρονται οι ασθενείς στις κλινικές κόβιντ στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Μετά ταύτα, και ενώ το νοσοκομείο σας ήταν έτοιμο να στείλει άλλον έναν άτυχο άνθρωπο μέσα σε σακούλα σε τάφο ειδικού σκοπού μέσα σε σφραγισμένο φέρετρο, τιλιγμένο και αυτό, εφαρμόζοντας το άθλιο πρωτόκολλο “Έμπολα”, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή καταφέραμε τουλάχιστον να κηδέψουμε και να αποχαιρετίσουμε τον άνθρωπό μας όπως έπρεπε.

Και τώρα, ο άνθρωπος αυτός ζητά δικαίωση. Αλλά εσείς, παρά όλα αυτά που έγιναν, παρά την ποινική διαδικασία που κινήθηκε και την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε με εισαγγελική εντολή, και παρά το αρχικό πόρισμά της (εν αναμονή του τελικού με τα αποτέλεσμα των λοιπών εξετάσεων), αρνείστε να παραδώσετε τον ιατρικό φάκελο του συζύγου και πατέρα μας !!

Και αν είναι μία φορά προκλητική και εξοργιστική η άρνηση των δημοσίων νοσοκομείων να παραδώσουν τους ιατρικούς φακέλους στους συγγενείς των αδικοχαμένων ανθρώπων, με διάφορα εξωφρερικά προσχήματα (από την απαίτηση να προσκομιστούν …διαθήκες έως και ότι ο φάκελος μπορεί να είναι …”μολυσμένος”), η άρνηση του δικού σας νοσοκομείου, όχι σε εμάς αλλά στην εισαγγελική αρχή και στην αστυνομική που διενεργεί την ποινική έρευνα κατόπιν της εντολής της πρώτης, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

Την παράνομη σε βάρος μας ως άνω συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Όπως ΑΜΕΣΑ μας παραδώσετε τον ιατρικό φάκελο του συζύγου και πατέρα μας.

Ως εδώ.

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

loading...