ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ ! ΣΟΣ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ! ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

Καταθέτουμε την οργή μας εναντίον του συστήματος που σπρώχνει τους συγγενείς μας στον θάνατο ! 12 μόνο ώρες μετά το εμβόλιο ηλικιωμένη συγγενής μας πρώτου βαθμού πέθανε από ανακοπή (έτσι έγραψαν τουλάχιστον) ,αφού το έκανε χτες το μεσημέρι  στο Μεσολόγγι ! χωρίς άλλα νοσήματα πλην τυπικών γηρατειών ! 

Το εμβόλιο  ευθανασίας πιθανότατα καθίσταται ο βασικός ύποπτος να  έκανε άριστα τη δουλειά του εισάγοντας χημική νέκρωση στον οργανισμό ! πράγμα που μένει να διερευνηθεί! 

Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία χωρίς ομοφωνία των συγγενών , αλλά σίγουρα οι πληροφορίες μας για τις διαθέσεις καθώς πρόκειται για πολύ στενό μας πρόσωπο , είναι ότι θα αναζητηθούν με τη συνεργασία έμπειρων και αγωνιστών ιατρών και νομικών κάθε είδους ευθύνες , προς ιατρικό προσωπικό καΙ παρασκευάστρια εταιρεία , Εοδδυ και εναντίον όποιου έχει επιτρέψει την κυκλοφορία του φονιά φαρμάκου !

 Επειδή ίσως να είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται να φεύγει άνθρωπος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην χώρα μας θα πρέπει να διακινηθεί ή είδηση και να προφυλαχτούν επειγόντως οι ηλικιωμένοι μας , για να μην πάει χαμένη η θυσία της αθώας θανούσης! 

Ο Θεός να την αναπαύσει γιατί πήγε ως μάρτυρας για να σωθούν άλλοι! 

Μεσημέρι το έκανε και τα μεσάνυχτα πέθανε!!! Φρίκη!!

loading...