Και γυρνάει ο δικηγόρος που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ΔΙΚΑΣΤΗΣ κ τους λέει εγώ που λέτε ΔΕΞΙΟΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΚΌΚΚΑΛΟ ΕΊΜΑΙ

 Βγαίνει ένας δικηγόρος σε μια εκπομπή στο Star κ λέει γειά σας έκανα μήνυση κατά παντός υπευθυνου για την κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα που πέθαινε ο κόσμος 10-10 γτ δεν γίνεται κάποιος θα φταίει κ ο Γεωργιάδης έβγαινε κ έλεγε ότι φταίει ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικιων κ ο Κικιλιας ότι φταίνε οι κάτοικοι της Δράμας ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΩΡΈ που δεν είχαν όχι οξυγόνο, αλλά ούτε φρεον στο κλιματιστικό. 

Άλλωστε πάλι ο Γεωργιάδης ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους της κυβέρνησης για το φιάσκο της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι μας λέγαν οι λοιμωξιολογοι να την κλείσουμε, αλλά σεβαστηκαμε πίστη κ ορθοδοξία γτ γιόρταζε ο Άη Δημήτρης.

Κ τον καλούν τον άνθρωπο στην εκπομπή κ του λέει ένα τσουτσεκι που παριστάνει τον δημοσιογράφο ότι καλά τα λέτε για την Βόρεια Ελλάδα ΑΛΛΆ δεν λέτε κάτι για την συγκέντρωση στο Εφετείο για την δίκη της Χ.Α. καθότι όλοι ξέρουμε ότι η λεωφόρος Αλεξάνδρας είναι μετά τα Τέμπη κ μετά μια άλλη γυρνάει κ του λέει ότι κάποιοι, ΚΆΠΟΙΟΙ, όχι εμείς θα γυρίσουν ίσως κ θα πουν ότι είστε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ για αυτό τα λέτε αυτά, λες κ δεν πέθανε τόσος κόσμος εκεί πάνω.

Κ γυρνάει ο δικηγόρος που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ΔΙΚΑΣΤΗΣ κ τους λέει εγώ που λέτε ΔΕΞΙΟΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΚΌΚΚΑΛΟ ΕΊΜΑΙ, για να πάω σπίτι κάνω 3 μέρες γτ στριβω μόνο δεξιά κ η κόρη μου ήταν ΔΎΟ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ καθότι είναι γνωστό ότι όποιος λέει ότι η κυβέρνηση έκανε εγκληματικά λάθη κ συνεχίζει κ κάνει, είναι σύριζα.

loading...