Υπόθεση Παντελίδη: «Βρέθηκε DNA της Φρόσως στο τιμόνι από την εσωτερική πλευρά»

 Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι περίπου 12-14 άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή στο σπίτι εκείνο όπου έπαιζαν πόκερ το μοιραίο βράδυ, δεν ανακρίθηκε από τις αρχές. Σύμφωνα με τον δικηγόρο που επικοινώνησε μαζί τους, αφού τους εντόπισε από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκείνο το βράδυ, όλοι απάντησαν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που συνόδευσε τον Παντελή με την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, ήταν ένας 50χρονος άνδρας. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, υπενθυμίζεται ότι κατέθεσε πώς ο ίδιος βοήθησε τον Παντελή Παντελίδη να μπει στο όχημα του και να κάτσει στη θέση του συνοδηγού γιατί ήταν πολύ μεθυσμένος και η η Φρόσω στη θέση του οδηγού.


Το DNA, το κάθισμα και ο αερόσακος

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην έκθεση του γενετιστή Φιτσιάλου, σύμφωνα με την οποία DNA της Φρόσως Κυριάκου βρέθηκε στην εσωτερική πλευρά του τιμονιού, ενώ DNA του τραγουδιστή, βρέθηκε μόνο στη θέση και στην κολώνα του συνοδηγού: «Αν ήταν συνοδηγός η κοπέλα και οδηγός ο Παντελίδης θα έπρεπε να προηγείτο το σώμα της κοπέλας και να βρεθεί και το δικό της DNA εκεί» σχολίασε ο δικηγόρος.

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας τόνισε ότι εκτός από το γεγονός ότι το κάθισμα του οδηγού είχε τραβηχτεί πολύ μπροστά, ο αερόσακος δεν άνοιξε ποτέ και αυτό σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να είναι κάποιος που ζυγίζει λίγα κιλά.

https://www.newsbreak.gr

loading...