Μεταναστευτικό : Επισήμως, το 25% των κατοίκων της Αθήνας είναι αλλοδαποί.

Όσες προσπάθειες αποσιώπησης, εξωραϊσμού και υποβάθμισης να γίνουν από την κυβέρνηση για τη «βραδυφλεγή βόμβα» του μεταναστευτικού προβλήματος της χώρας, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ που επικαλείται απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας : «… σήμερα το 25% των κατοίκων της Αθήνας είναι αλλοδαποί, νόμιμοι και παράνομοι. Σε ορισμένες μάλιστα συνοικίες όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος, η Πλατεία Βικτωρίας κ.α. που βρίσκονται κοντά στα όρια της πόλεως, η μεταβολή είναι τόσο ραγδαία, ώστε είναι θέμα χρόνου συμφώνως προς την ίδια έκθεση (της ΕΛ. ΑΣ.) οι αλλοδαποί να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού». Σήμερα «το ποσοστό των αλλοδαπών σε αυτές τις συνοικίες φτάνει το 40-45% ανά περιοχή.» Υπάρχει μάλιστα η εκτίμηση ότι η κατάσταση στο μέλλον θα επιδεινωθεί «λόγω της ιδιορρύθμου μεταναστευτικής πολιτικής που υιοθετεί ο αρμόδιος Υπουργός Νότης Μυταράκης». Συμπέρασμα : Ο δεδηλωμένος θαυμασμός για τον πολυπολιτισμό (μέσω εποικισμού) του κου Μητσοτάκη, του κου Τσίπρα, του κου Μπακογιάννη κ. α. τώρα δικαιώνεται, σιωπηλά και απόκρυφα ….. και  ο νοών νοήτω !

σχολιο: Παγκοσμιοποίηση με έλεγχο από το κεφάλαιο και λυπάμαι όλους εσάς που θα την ζήσετε. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους και δεν λειτουργούν τα κοινοβούλια προς το συμφέρον του λαού και τη δημοκρατία.

Επειδή υπάρχει η ανάρτηση ας δούμε κ τα πραγματικά νούμερα, πέρα από τα επίσημα. Ίσως κάποιοι τα βρουν ενδιαφέροντα.

Στις περιοχές που αναφέρθηκαν πέριξ της Πατησίων, το ποσοστό των Αλλοδαπών με καταγωγή από χώρες της Ασίας κ Αφρικής είναι 8 στους 10 κατοίκους. Όσο για κάποιες άλλες αστικές περιοχές όπως, Γκύζη κλπ δηλαδή πέριξ της Αλεξάνδρας τα ποσοστά είναι περίπου 5/10 ενώ όπως κ στην πρώτη περίπτωση το υπόλοιπο ποσοστό μοιράζεται σχεδόν ισόποσα σε Ανατολικοευρωπαιους κ Έλληνες. Ενδιαφέρον έχει τέλος κ η παρατήρηση στις Αστικές συγκοινωνίες, κυρίως λεωφορεία, τρόλεϊ που φανερώνει κ μια ταξική ταυτότητα ( πολλοί Έλληνες στους Αμπελόκηπους ή Γκύζη έχουν αυτοκίνητα ακόμα) Εκεί θα διαπιστώσει κανείς ότι 7/10 επιβάτες είναι αλλοδαποί Αφρικανοί και Ασιάτες και υπόλοιποι 3/10 κυρίως Ανατολικοευρωπαιοι. Με άλλα λόγια στα λεωφορεία που κινούνται στο κέντρο δεν υπάρχουν Έλληνες παρά μόνο ως εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα. Τα ανεπίσημα αυτά στοιχεία προκύπτουν από πολυετή εμπειρία απολύτως αντικειμενική

loading...