Αρμενία,το χρονικό της Συνθήκης!

Εδώ και δύο μέρες οι Αρμένιοι έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους με την υπογραφή Μιας συνθήκης που υπέγραψε ο πρωθυπουργός τους η οποία τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο Πασινιάν αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και να υπογράψει μία συνθήκη σωζωντας τους στρατιώτες του αλλά και παραχωρώντας πάρα πολλά τους αζέρους.
Οι Αρμένιοι πάλεψαν σαν οικογένεια με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον ενός άξονα αζέρων Τούρκων και Τζιχαντιστών που είχαν βασικό σκοπό να αφανίσουν όπως λέγαν τους “άπιστους αρμένιους” και πληρώθηκαν 200 ευρώ από ότι ακούγεται ανά αποκεφαλισμό.
Αυτό όμως που δεν περίμεναν ήταν η πισώπλατη μαχαίρια της εγγυήτριας Ρωσίας.
Προχθές Λοιπόν κάποια μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι με αφορμή αυτή την υπογραφή του πρωθυπουργού ξεσηκώθηκαν κάποιοι και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση, ώστε να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση.
Μία μερίδα Λοιπόν αρμενίων της αντιπολίτευσης όρμησε σε ένα άδειο κοινοβούλιο τα έκανε όλα λίμπα ξυλοκόπησε έναν Υπουργό μπροστά στο παιδί του και έκλεψαν προσωπικά έγγραφα από το προεδρικό δωμάτιο.
Η ιστορία αυτή πάει 30 χρόνια πίσω Όταν αυτά τα άτομα είχαν ξεπουλήσει ήδη τα συγκεκριμένα εδάφη της χώρας και είχαν αφήσει αμυντικά τη χώρα στο έλεος της. Ειχαν ρημάξει τα ταμία και όπως είδαμε περίμεναν αυτή την στιγμή για “εμφύλιο” αντί να πάνε μπροστά, στον πραγματικό εχθρό.
Η εκλογή Πασαγιαν ξινισε αρκετούς μιας και Θυμίζουμε σε πρόσφατο άρθρο μας Δεν ήταν ο εκλεκτος της Ρωσίας.
Οι περισσότεροι Αρμένιοι τίθονται υπέρ του πρωθυπουργού Μιας και του αναγνωρίζουν ότι μέσα σε δύο χρόνια προσπάθησε να φτιάξει τον αμυντικό εξοπλισμό και να γέμισε όσο γίνεται τα ταμεία της χώρας.
Η Αρμένιοι αυτή τη στιγμή νιώθουν πάρα πολύ αδικημένοι πληγωμένοι και προδομένοι από τον σύμμαχο τους τη Ρωσία.
Ο Αρμένικος λαός 45μερες δεν έκανε βήμα πίσω!
Τιμή στους Ήρωες Αρμενιούς που έπεσαν για την Αγάπη της Πατρίδας τους.
#macedonianet

loading...