ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

“Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να ποζάρει ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν. 

Δεν θέλουν την αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Ο Joe Biden δεν έχει πιστοποιηθεί ως νικητής οποιουδήποτε κράτους, πόσο μάλλον κάποια από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν με επικεφαλής υποχρεώσεις, ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει ισχύ και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή. 

Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, στους νόμιμους παρατηρητές μας δεν επιτράπηκε ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης. Οι νομικές ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και 

όχι τα μέσα ενημέρωσης. 

Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διώκει την υπόθεσή μας στο δικαστήριο για τη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των εκλογικών νόμων και του νόμιμου νικητή. 

Ο Αμερικανικός Λαός δικαιούται ειλικρινείς εκλογές. 

Αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων εκλογών και όχι την καταμέτρηση παράνομων εκλογών. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας. 

Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους. 

Λοιπόν, τι κρύβει ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός λαός έχει την έντιμη ψήφο που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία». 

– Πρόεδρος Donald J. Trump –

loading...