Βιντεοσκόπηση αυτοί με τις βρωμοκαμερες τους, βιντεοσκόπηση και εμείς με τα κινητά μας, οπου τους βρούμε να μην τηρούν τα μετρα και ανάρτηση στο διαδίκτυο!!

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Σημερα το πρωι ξαναχτυπησε ο Οικονομου και η εκπομπη ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ!

Ο Οικονομου λεει τα εξεις,”ΣΕ 2.5 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ”!!

ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ???

ΚΑΛΕΣΜΑ για συγκεντρωση κοσμου και συνοστισμο για τον Φυσσα?

Αν υπηρχε αντιστοιχο καλεσμα για μια λιτανεια Αγιας εικονας,καλεσμα κοσμου για τους δυο δολοφονημενους ψηφοφορους της ΧΑ,καλεσμα για την επετειο δολοφονιας των ανθρωπων της ΜΑΡΦΙΝ…??

Τι θα γινοταν?

Τι θα λεγαν τα βρωμοκαναλα??

Και τωρα γινεται επισημο και σε τηλεοπτικο σταθμο υψηλης τηλεθεασης,ΚΑΛΕΣΜΑ σε απειθεια χιλιαδων κοσμου,εν μεσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ και ο εισαγγελεας κυνηγαει τους Ελληναραδες με τα 100 κιλα αρχιδια που απετρεπαν εισβολη ΛΑΘΡΩΝ απ τον Εβρο!!

Καταργησαν τις παρελασεις μας,που τονωναν το ηθικο των Ελληνων και μας θυμιζαν τους αγωνες των προγονων μας και καλουν χιλιαδες κοσμου στο Εφετειο να συνοστισθουν και να φωναζουν,ωστε να καμφθει η δικαιοσυνη και κατω απο κραυγες ισως βγαλει μια αποφαση που θα ικανοποιησει τα τσουτσεκια της δημοσιογραφιας!! 

Καταγγελειες στο 100,με email,στην εισαγγελια…παντου!

Μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι!

Βιντεοσκοπηση αυτοι με τις βρωμοκαμερες τους,βιντεοσκοπηση και εμεις με τα κινητα μας,οπου τους βρουμε να μην τειρουν τα μετρα και αναρτηση στο διαδικτυο!!

Μας δουλευουν ψιλο γαζι!!!

Αν συνοστισθει κοσμος εξω απ το εφετειο και σε μια τυχων αποφαση οχι καλη για αυτους,γινουν εκτροπα,ποιος θα εχει την ευθυνη για το καλεσμα αυτο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?

Που ειναι επιτελους αυτη η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??? 

Γ.Ν

loading...